Με τον 17χρονο Κουμπαρσί της Μπαρτσελόνα οι κλήσεις της Ισπανίας

O Λουίς Ντε Λα Φουέντε συμπεριέλαβε στις κλήσεις του για τα παιχνίδια της Ισπανίας με την Κολομβία και τη Βραζιλία το wonderkid της Μπαρτσελόνα, Πάου Κουμπαρσί.
Ο 17χρονος Πάου Κουμπαρσί κάνει «πάταγο» τις τελευταίες εβδομάδες με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, με τον Τσάβι Ερνάντεθ να του δίνει φανέλα βασικού και τον «μικρό» να ξεπληρώνει την εμπιστοσύνη του με τρομερές εμφανίσεις στη La Liga και στο Champions League.

Κι αυτή η μεγάλη εξέλιξή του τον έφερε και στην Εθνική Ισπανίας, σε ηλικία μόλις 17 ετών και ενός μήνα, καθώς ο Λουίς Ντε Λα Φουέντε τον συμπεριέλαβε στις κλήσεις του για τα φιλικά με την Κολομβία (22/3) και με τη Βραζιλία (26/3).

Ο Κουμπαρσί μετρούσε μέχρι σήμερα 18 συμμετοχές με την U17 της Ισπανίας, όμως… προσπέρασε τις U19 και U21 και κλήθηκε απευθείας στην Εθνική Ανδρών και ετοιμάζεται να γίνει ο νεαρότερος αμυντικός στην ιστορία της «ρόχα».

Το έτερο «φρέσκο» πρόσωπο στις κλήσεις του Ντε Λα Φουέντε ήταν ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Ντανιέλ Βιβιάν.

Αναλυτικά η αποστολή της Εθνικής Ισπανίας:
-Τερματοφύλακες: Ουνάι Σιμόν (Αθλέτικ), Νταβίδ Ράγια (Άρσεναλ), Άλεξ Ρεμίρο (Ρεάλ Σοσιεδάδ)

-Αμυντικοί: Ντάνι Καρβαχάλ (Ρεάλ), Χεσούς Νάβας (Σεβίλλη), Πέδρο Πόρο (Τότεναμ), Εμερίκ Λαπόρτ (Α-Νασρ), Ρομπίν λε Νορμάν (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Ντανιέλ Βιβιάν (Αθλέτικ), Πάου Κουμπαρσί (Μπαρτσελόνα), Χοσέ Λουίς Γκαγιά (Βαλένθια), Άλεξ Γκριμάλντο (Λεβερκούζεν)

-Μέσοι: Ρόδρι (Μάντσεστερ Σίτι), Μαρτίν Θουμπιμέντι (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Μίκελ Μερίνο (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Φαμπιάν Ρουίθ (Παρί), Άλεξ Μπαένα (Βιγιαρεάλ), Οϊάν Σάνθετ (Αθλέτικ)

-Επιθετικοί: Άλβαρο Μοράτα (Ατλέτικο), Νίκο Γουίλιαμς (Αθλέτικ), Λαμίν Γιαμάλ (Μπαρτσελόνα), Ντάνι Όλμο (Λειψία), Χοσέλου (Ρεάλ), Ζεράρ Μορένο (Βιγιαρεάλ), Μίκελ Οϊαρθάμπαλ (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Πάμπλο Σαράμπια (Γουλβς).

To Top