Με το βλέμμα στον… Σεπτέμβρη

Την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα αλλά και την ετοιμότητα των «βασικών» έχει ο Φερνάντο Σάντος στο σημερινό φιλικό με την Αυστρία, το οποίο αποτελεί “πρόβα” για τους αγώνες που ακολουθούν τον Σεπτέμβριο στο δρόμο για το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Με το μυαλό στα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει εκτός έδρας απόψε την Αυστρία (21:30, OTE Sport 1).

Ενδεικτικές του κλίματος που επικρατεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι οι δηλώσεις του Φερνάντο Σάντος στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αποψινού ματς. «Μπαίνουμε σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη φάση. Η λειτουργία της θα μπορούσαμε να πούμε ότι μοιάζει με προετοιμασία για τα επόμενα παιχνίδια τα οποία θα κρίνουν οριστικά την συμμετοχή μας ή όχι στο Μουντιάλ», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Ο Πορτογάλος προπονητής αναμένεται να δοκιμάσει κάποια πρόσωπα, ώστε να διαπιστώσει την ετοιμότητά του στην περίπτωση που προκύψουν προβλήματα, και κάποιους από τους «βασικούς» για να δει την ομοιογένειά τους.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καρνέζης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τοροσίδη, Παπασταθόπουλο, Σιόβα και Χολέμπας. Στα χαφ θα παίξουν οι Κατσουράνης (ως αμυντικός μέσος), Ταχτσίδης και Μανιάτης (εσωτερικοί μέσοι). Την τριάδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Κονέ, Χριστοδουλόπουλος και Μήτρογλου.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Σηφάκης, Βύντρα, Μανωλάς, Σπυρόπουλος, Φυτανίδης, Τζιόλης, Νίνης, Φετφατζίδης, Δημούτσος, Αθανασιάδης και Φορτούνης. Εκτός έμειναν οι Καραγκούνης, Σαμαράς, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σαλπιγγίδης, Γκέκας και Τζαβέλλας.

Στο απέναντι στρατόπεδο, ο Μάρσελ Κόλερ θα χρησιμοποιήσει τους Άλμερ (τερματοφύλακας), Γκάρικς, Ντράγκοβιτς, Πόγκατετς, Φουχς (άμυνα), Αλάμπα, Μπαουγκάρτλινγκερ (αμυντικά χαφ), Αρναούτοβιτς, Χάρνικ, Γουνούβοτιτς (πιο μπροστά) και Βάιμαν. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Λίντνερ, Οζκάν, Κλάιν, Πρεντλ, Ορτλέχνερ, Σούτνερ, Ίβανσιτς, Γιάντσερ, Λάιτγκεμπ, Μπουργκστάλερ και Χόζινερ.

πηγή: sportfm.gr

To Top