Χαριτωνίδης: “Ξεκινάμε από το… μείον! Γιατί επιλέχθηκε ο Κράβαρικ”

Το μέλος της διοίκησης βόλεϊ του Άρη, Κώστας Χαριτωνίδης, μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης και αναφέρθηκε στην πρόσληψη του Κράβαρικ όπως και τους στόχους της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον “Αρένα”:

Για την συμμετοχή του στην ομάδα:

«Επιβαλλόταν να γίνει. Τα πράγματα δεν ήταν και τόσο καλά. Την στιγμή που ανέλαβε ο Θωμάς Γιώτας την προεδρία του ΤΑΑ θέλω να τον βοηθήσω από την θέση του τεχνικού διευθυντή στην οργάνωση της ομάδας. Δεν θα έλεγα ότι ξεκινάμε από το μηδέν. Από το μείον. Τα πράγματα δεν είναι καλά. Με το μεράκι που θα δείξουμε πιστεύουμε ότι θα ανταποκριθούμε»

Για την επιλογή Κράβαρικ:

«Τον είχα μία χρονιά παίκτη στον Άρη  και είχαμε κατακτήσει ένα Σούπερ Καπ. Είχαμε βγει στην έκτη θέση στην Ευρώπη, είναι γνώστης του αθλήματος και θεωρήσαμε ότι πρέπει να αναλάβει. Δεν υπήρχαν προπονητές που να μπορούν να είναι πρωί απόγευμα στην ομάδα και βέβαια τον ενδιέφερε να συνεργαστεί. Καμία αντίρρηση ότι έχει συνδέσει το όνομα του με τον Ηρακλή. Όμως ο Κράβαρικ όπως και ο κάθε προπονητής μπορεί να πηγαίνει σε όποια ομάδα θέλει ανάλογα με τις φιλοδοξίες του»

Για τους στόχους του Άρη:

«Θα είμαστε μία ανταγωνιστική ομάδα. Φέτος συμπληρώνουμε τα 100 χρόνια και γι’ αυτό γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια να είμαστε ανταγωνιστικοί. Στον αθλητισμό όταν πάει να γίνει μία προσπάθεια καλή οι φίλαθλοι την αγκαλιάζουν»

Αναφορικά με το που θα αγωνίζεται ο Άρης:

«Ο Άρης θα παίζει στην Μίκρα. Από το Αλεξάνδρειο έφυγε η ομάδα και ο λόγος είναι ότι θέλουμε να αφήσουμε το γήπεδο χωρίς εκδηλώσεις του βόλεϊ. Για να έχει μεγαλύτερη άνεση το μπάσκετ»

To Top