Με το δεξί η Κ-17

Νικηφόρο ξεκίνημα έκανε ο Άρης στο πρωτάθλημα Κ-17, αφού επικράτησε επί της Ξάνθης με 1-0 στην Σουρωτή, έστω και χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή του. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 35′ από τον Ζήση, που δέχθηκε ασίστ από τη μεσαία γραμμή και απέφυγε τους αντιπάλους, πλασάροντας εύστοχα.

Η ομάδα του Τάσου Θέου είχε άλλη μια καλή ευκαιρία στο 43′, με δυνατό σουτ του Λεμονή, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Το σκορ δεν άλλαξε ούτε στο β’ ημίχρονο, αφού στο 79′ ο τερματοφύλακας της Ξάνθης απέκρουσε σε κόρνερ την κεφαλιά του Μπιμπισίδη.

Οι συνθέσεις:
Άρης: Μαντής, Κιβρακίδης, Ανδρεάδης, Μπιμπισίδης, Γραμπής, Φούσκας, Λεμονής (85′ Αλταλίκης), Βαλαής (82′ Χατζηνικολάου), Ζήση (89′ Χατζηβλασσίου), Βαρότσης (60′ Πασχαλίδης), Ιγνατίδης (92′ Μπέκας)
Ξάνθη: Θυμιανίδης, Χατζηλαζαρίδης(71′ Γούναρης), Φραγκούλης (67′ Μιχαηλίδης), Σουσαμλής, Παρασκευάς, Κούτρας Α., Ορφανίδης Λ., Καρυπιάδης, Χατζητερζόγλου (90′ Δελής), Ορφανίδης Π., Λαζαρίδης (56′ Δόντσος).

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού, ο προπονητής «κίτρινων» δήλωσε στον «Άρης FM 92,8»: «Ήταν μία σημαντική νίκη, αλλά δεν ήμασταν καλοί, αν σκεφτούμε τα στάνταρ με τα οποία έχουμε δουλέψει. Ίσως επειδή ήταν το πρώτο ματς, ίσως επειδή κάποια παιδιά έπαιζαν πρώτη φορά στο πρωτάθλημα, στοιχεία που επηρέασαν σίγουρα το παιχνίδι μας. Πάμε τώρα να αποβάλλουμε το άγχος, να παίξουμε την μπάλα που ξέρουμε και να συνεχίσουμε με θετικά αποτελέσματα».

To Top