Σύσκεψη διοίκησης – τεχνικού τιμ για τα μεταγραφικά!

Σύσκεψη για τα μεταγραφικά θα γίνει σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης με αφορμή την τραγική εμφάνιση από τη Καβάλα. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιάννης Δαμιανίδης θα έχει συνάντηση με τους Βαγγέλη Αλεξανδρή και Σωτήρη Μανωλόπουλο, προκειμένου να συζητήσουν τις επιλογές που έχουν για την θέση του πλέι μέικερ και τι πρέπει να γίνει ώστε να διορθωθεί η αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Η επιτακτική ανάγκη για την απόκτηση πλέι μέικερ είναι δεδομένη και αυτό το θέμα θα αναλυθεί ενδελεχώς στη σύσκεψη μεταξύ διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας το απόγευμα. Οριστική απόφαση για παίκτη δεν πρόκειται να παρθεί απόψε, όμως είναι δεδομένο ότι θα αναζητηθούν όλες οι πιθανές λύσεις για “άσο” από οποιαδήποτε αγορά, ελληνική, κοινοτική και αμερικανική.

Όπως έχει γράψει το PRESSARIS.gr είναι πολύ πιθανό το
ενδεχόμενο οι κίτρινοι να καταλήξουν στην απόκτηση Αμερικανού πλέι μέικερ, αν δεν βρουν κάποιον ικανό από την κοινοτική αγορά, που θα μπει αμέσως και θα “στρώσει” την ομάδα. Σε αυτό το σενάριο θα πρέπει να “κοπεί” ένας εκ των Μάλντροου ή Γουότκινς και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο δεύτερος, αφού ο πρώτος έχει διετές συμβόλαιο, ενώ πιο εύκολα μπορεί να βρεθεί τη δεδομένη περίοδο κοινοτικός σέντερ.

Στη σύσκεψη είναι δεδομένο πως θα αναλυθεί και η χθεσινή τραγική εικόνα της ομάδας και θα συζητηθεί το περιθώριο που υπάρχει – από οικονομικής άποψης – για αλλαγές εκτός από προσθήκες.

To Top