Με το δεξί ο Τσιτσιπάς στο Μιλάνο

Με το… δεξί ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα τις υποχρεώσεις του στο Next Gen ATP Finals ο Στέφανος Τσιτσιπάς. 

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Έλληνας τενίστας στον πρώτο του αγώνα στο Μιλάνο επικράτησε με 4-3 (5), 4-3 (3), 3-4 (4), 4-2  του Μουνάρ και έθεσε τις βάσεις για την πρόκριση του στα ημιτελικά.

Ο Τσιτσιπάς είναι στο ίδιο γκρουπ με τον Αμερικανό Τιαφοέ, τον Ισπανό Μουνάρ και τον Πολωνό Χούρκας. Από κάθε γκρουπ προκρίνονται οι δυο πρώτοι.

Μετά από τον αγώνα ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας είπε: “Eίμαι ικανοποιημένος με τη νίκη μου, γιατί ο  είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και δεν ήταν καθόλου εύκολο. Πιστεύω πως το κλειδί ήταν το forehand μου, το χρησιμοποίησα σωστά και μου έδωσε πολλούς winners. To σερβίς μου με βοήθησε σε κρίσιμες στιγμές, έβρισκα πρώτα σερβίς σε δύσκολες στιγμές. Ελπίζω να μπορέσω να βελτιώσω τις επιστροφές μου στα επόμενα παιχνίδια, αλλά και τα σερβίς, να σερβίρω με καλύτερα ποσοστά”.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σε σχέση με τα υπόλοιπα τουρνουά μεταξύ άλλων στο συγκεκριμένο, το κάθε σετ κρίνεται στα τέσσερα game, δεν υπάρχουν επόπτες γραμμών αλλά επεμβαίνει το hank eye ενώ στο σερβίς δεν υπάρχει “let” και έαν το μπαλάκι χτυπήσει στο φιλέ και πάει μέσα μετράει κανονικά η φάση.

To Top