Με το… δεξί στην εποχή Μασάδο και νίκη στην Λιβαδειά

Με το… δεξί θέλει να μπει ο Άρης στην… «Μασάδο εποχή», παίρνοντας τη νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό στην εξ αναβολής αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (17:15, Novasports 2). 

Οι κίτρινοι βρίσκονται στη δέκατη θέση της βαθμολογίας, έχοντας μόνο ένα παιχνίδι λιγότερο από αυτά που έπρεπε να είχαν δώσει και χρειάζονται τους τρεις βαθμούς για να αλλάξει η ψυχολογία τους ώστε να ξεκινήσουν ένα σερί από θετικά αποτελέσματα, τα οποία θα τους «ανεβάσουν» στον βαθμολογικό πίνακα. 

Άλλωστε, στόχος του νέου προπονητή της ομάδας είναι η τετράδα, όπως δήλωσε ο ίδιος στα μέσα ενημέρωσης της πατρίδας του. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν αναμένεται να αλλάξει το σύστημα και τη συνοχή της ομάδας, διατηρώντας τους παίκτες που είχε χρησιμοποιήσει στο τελευταίο ματς με τον Ατρόμητο το δίδυμο Μιχαλήτσος – Σεμερτζίδης. 

Όλα δείχνουν ότι κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Βελλίδης, ο οποίος θα έχει μπροστά του -από δεξιά προς αριστερά- τους Νέτο, Σανκαρέ, Λαζαρίδη και Μίσελ. Στο κέντρο είναι πιθανό να αγωνιστούν ο Πρίττας, ο Καζναφέρης και ο Κατίδης, έχοντας στα πλάγια τον Ουμπίντες και τον Γιαννιώτα. Μοναδικό ερωτηματικό είναι ποιος θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης. Ίσως ο Μασάδο χρησιμοποιήσει κάποιον νεαρό φορ από τη δεύτερη ομάδα.

To Top