ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με το… μαχαίρι στα δόντια o Άρης, στην “μάχη” της Τούμπας! (PRESSARIS LIVE, 18:30)

Δεύτερη σερί δύσκολη αποστολή για τον Άρη -αυτή τη φορά εκτός έδρας- κόντρα στον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και στο πλέον σημαντικό παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής για την Super League 1! Οι “κιτρινόμαυροι” μετά το 4-0 επί του Παναθηναϊκού, θα κυνηγήσουν το “τρίποντο” της νίκης στην Τούμπα (PRESSARIS, 18:30) για να συνεχίσουν την βαθμολογική τους “αναρρίχηση”.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Το επίπεδο δυσκολίας της σημερινής αναμέτρησης, αρκετά υψηλότερο από το προηγούμενο ντέρμπι, κόντρα στον Παναθηναϊκό. Διότι έχει ιδιαιτερότητες. Είναι μία αναμέτρηση εκτός έδρας, πρόκειται για ένα τοπικό ντέρμπι, ενώ και ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό.

Το σημερινό ματς είναι ένα ντέρμπι… αποδείξεων! Καλείται ο Άρης να παρουσιαστεί με το… μαχαίρι στα δόντια για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει στο γήπεδο της Τούμπας.

Ζητούμενο για τους παίκτες του Τόλη Τερζή, να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι, να αδιαφορήσουν σε όποια πρόκληση ή εμπόδιο αντιμετωπίσουν εντός αγωνιστικού χώρου και να δείξουν το απαιτούμενο πάθος για το διπλό!

Ο 48χρονος προπονητής δεν έχει κάποια απουσία να διαχειριστεί για το σημερινό ματς, επιλέγοντας 20 ποδοσφαιριστές για την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους:

Cuesta, Ehmann, Fran Velez, Hugo Souza, Rose, Sundgren, Korhut, Larsson, Lukas Sasha, Matilla, Diguiny, Bruno Gama, Mancini, Nico Martinez, Tonso, Duarte, Ideye, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Κωνσταντινίδης”.

Ο ανεπιθύμητος για τον Άρη, Τάσος Σιδηρόπουλος είναι ο… «εκλεκτός» της ΚΕΔ (και όχι μόνο) για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Βοηθοί του θα είναι ο Πολυχρόνης Κωσταράς από την Αιτωλοακαρνανία και ο Χρήστος Μπαλτάς από την Αχαΐα. Τέταρτος διαιτητής ο Δημήτρης Καραντώνης του συνδέσμου Ημαθίας.

Στο VAR θα βρίσκεται ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος και βοηθός του ο Κώστας Τριανταφύλλου αμφότεροι από την Αρκαδία.

To Top