ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Φιλικό με την Γιούζνο Σάκαλιν, ντεμπούτο για Ντραγκίσεβιτς, Γκάγκιτς και Σακελλαρίου

Ο Άρης θα δώσει σήμερα τον τρίτο φιλικό του αγώνα στο διάστημα της προετοιμασίας του, αντιμετωπίζοντας την ρωσική Γιούζνο Σάκαλιν.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο Σούλης Μαρκόπουλος για πρώτη φορά θα έχει την ευκαιρία να βγάλει πραγματικά συμπεράσματα για την ομάδα, διότι θα έχει όλο το ρόστερ στη διάθεσή του, με εξαίρεση τον Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους που αναμένεται στις αρχές της βδομάδας στη Θεσσαλονίκη.

Ο τεχνικός του Άρη για πρώτη φορά σήμερα θα χρησιμοποιήσει… κανονικούς σέντερ, καθώς στα προηγούμενα παιχνίδια με Κόλοσσό και Πανιώνιο μοναδικοί ψηλοί ήταν οι Μιλόσεβιτς και Σλαφτσάκης.

Σήμερα θα παίξουν για πρώτη φορά με την κιτρινόμαυρη φανέλα οι Βλάντιμιρ Ντραγκίσεβιτς και Τζόρτζε Γκάγκιτς, αλλά και ο Βαγγέλης Σακελλαρίου, ενώ είναι προφανές ότι θα είναι σε ακόμα καλύτερη κατάσταση ο Γκάρι Τάλτον, που στα δύο πρώτα φιλικά μετρούσε ελάχιστες προπονήσεις με την ομάδα.

Προφανώς αυτό το φιλικό δεν μπορεί να δώσει στον Μαρκόπουλο όλα όσα θα ήθελε υπό φυσιολογικές συνθήκες αυτή την εποχή.

Δεν μπορεί να θεωρηθεί επ ουδενί πρόβα τζενεράλε, όπως κάνουν άλλες ομάδες, όμως αυτή είναι η πραγματικότητα και έτσι πρέπει να πορευτεί ο Άρης, που θα γίνει “ομάδα” στη διάρκεια του πρωταθλήματος.

To Top