ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι σκέψεις για τους έντεκα που θα… ανοίξουν τον δρόμο προς τη νίκη!

Το ποδοσφαιρικό ρητό, ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, θα εφαρμόσει ο Τόλης Τερζής, ειδικά από την στιγμή που προηγήθηκε από αυτούς τους ποδοσφαιριστές το 4-0 επί του Παναθηναϊκού.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Όλα δείχνουν πως ο σχηματισμός του Άρη δεν θα αλλάξει επειδή πρόκειται για ένα εκτός έδρας ντέρμπι, απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο. Άρα οι “κιτρινόμαυροι” θα παραταχθούν λογικά με 4-2-3-1, τουλάχιστον σύμφωνα με τα όσα έδειξε ο Τόλης Τερζής στις προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα.

Μεσοαμυντικά, καμία διαφοροποίηση! Στο τέρμα ο Χουλιάν Κουέστα, με τον Ντάνιελ Σούντγκρεν στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Μιχάι Κόρχουτ στο αριστερό. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ο αρχηγός Φραν Βέλεθ, με τον Λίντσεϊ Ροζ στο πλευρό του.

Στη μεσαία γραμμή, το δίδυμο Λούκας Σάσα-Χαβιέ Ματίγια, δύσκολα θα “σπάσει” φέτος, θυμίζοντας το περσινό του Ισπανού με τον Μανώλη Σιώπη.

Όσον αφορά την επίθεση, ο Γιάννης Φετφατζίδης μετά το φοβερό ματς (ένα γκολ, δύο ασίστ) επί του Παναθηναϊκού δύσκολα θα μείνει εκτός αρχικής ενδεκάδας.

Το ίδιο ισχύει και για τον Μπράουν Ιντέγε που θα είναι και πάλι στην κορυφή της επίθεσης του Άρη, έχοντας και την ψυχολογία πλέον με το μέρος του, μετά το παρθενικό του γκολ με τους “κιτρινόμαυρους”. Πίσω του, όλα δείχνουν πως θα αγωνιστεί ο Νικολά Ντιγκινί που παραμένει ως πιο σταθερός παίκτης της ομάδας σε απόδοση.

Το δίλημμα ακούει στο Μπρούνο Γκάμα ή Ντάνιελ Λάρσον. Ο Τόλης Τερζής δεν έχει ακόμα αποφασίσει αν ο Πορτογάλος είναι έτοιμος για να ξεκινήσει σε δεύτερο σερί ντέρμπι ως βασικός ή θα επιλέξει τον Σουηδό, που προσπαθεί καθημερινά μέσω των προπονήσεων να βρει τον καλό του εαυτό και μέχρι στιγμής δείχνει σημαντική βελτίωση.

Αν ξεκινήσει βασικός ο Μπρούνο Γκάμα τότε θα παίξει πίσω από τον Μπράουν Ιντέγε με τον Ντιγκινί στα αριστερά, εκτός κι αν ο Σουηδός αγωνιστεί βασικός και αγωνιστεί πίσω από τον Ιντέγε ο Γάλλος.

 

To Top