ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σκοράρει στην Τούμπα ο Άρης, εκεί θα “χτυπήσει” τον ΠΑΟΚ, πρέπει όμως να κρατήσει το… μηδέν!

Σαφώς και ο ΠΑΟΚ είναι ποιοτικότερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό, όμως έχει τρωτά σημεία και φέτος και εκεί θέλει να “χτυπήσει” ο Άρης για να φύγει με το διπλό από την Τούμπα!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο Τόλης Τερζής δείχνει να διατηρεί το 4-2-3-1 προκειμένου να χτυπήσει τον ΠΑΟΚ εκεί που… πονά φέτος, δηλαδή στην άμυνά του, καθώς τερματοφύλακας και αμυντική τετράδα δεν δείχνουν την παραμικρή σταθερότητα.

Στατιστικά αν το δει κανείς, ο Άρης βρίσκει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα όταν αγωνίζεται στην Τούμπα. Το έχει πετύχει στα πέντε από τα τελευταία έξι του παιχνίδια στην συγκεκριμένη έδρα. Πέρσι, μάλιστα, σκόραρε τόσο στο πρωτάθλημα, όσο νωρίτερα και στον θεσμό του Κυπέλλου.

Βέβαια φέτος δυσκολεύεται σημαντικά εκτός έδρας, καθώς σε δύο αναμετρήσεις για το Europa League πέτυχε μόλις ένα γκολ, ενώ στο πρωτάθλημα, δεν σκόραρε στο πρώτο του εκτός έδρας ματς στον Βόλο.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ έχει δεχθεί γκολ σε όλα του τα ματς στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα, δείγμα του ότι δεν μπορεί να σταθεροποιηθεί αμυντικά, μετά την αλλαγή προπονητή και συστήματος. Συνολικά έχει δεχθεί 12 γκολ σε 7 αγώνες…

Ο Άρης αμυντικά, δείχνει πιο σταθερός φέτος από τον αντίπαλό του, καθώς με εξαίρεση το εκτός έδρας ματς κόντρα στην Μόλντε στην Ευρώπη, στα υπόλοιπα έξι που έπαιξε, δέχθηκε τρία γκολ, ένα από την Μόλντε στην ρεβάνς, ένα από τον ΟΦΗ και ένα στον Βόλο. Κράτησε το μηδέν στα δύο ματς με την ΑΕΛ Λεμεσού και κόντρα στον Παναθηναϊκό, δεχόμενος συνολικά σε 7 αγώνες, 6 γκολ…

To Top