ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Με το μυαλό στον Αστέρα Τρίπολης για την επιστροφή στις νίκες…

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης (10/11, 15:00).

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Από το τεχνικό τιμ δόθηκε διήμερο ρεπό, αφενός γιατί δεν υπήρχε ρεπό την προηγούμενη εβδομάδα καθώς η ομάδα έπαιξε μετά την Κυριακή επί του Παναιτωλικού το Σάββατο με τον Πανιώνιο επομένως είναι δύο εβδομάδες σχεδόν σερί με αγώνες και προπονήσεις και αφετέρου για να υπάρξει μία “εκτόνωση” ψυχολογική πριν τον Αστέρα Τρίπολης.

Η ισοπαλία σαν… ήττα του Άρη στη Νέα Σμύρνη του στέρησε την δυνατότητα να βρεθεί βαθμολογικά μία… ανάσα από την εξάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Οι “κιτρινόμαυροι” έχασαν έδαφος και την ευκαιρία να πλησιάσουν περισσότερο και τις υπόλοιπες θέσεις, καθώς το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής τους έδινε αυτή την ευκαιρία. Παράλληλα, ήταν και τόσο κακή η εμφάνισή τους στην Πλατεία, που έχει προκαλέσει την απογοήτευση του κόσμου της ομάδας.

Στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης το μεσημέρι της Κυριακής δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη. Οι δύο χαμένοι βαθμοί στη Νέα Σμύρνη δεν πρόκειται να αναπληρωθούν πουθενά, καθώς εύκολα ή δύσκολα, οι ομάδες της πρώτης 6άδας θα περάσουν νικηφόρα από το συγκεκριμένο γήπεδο.

Για τον Άρη όμως η επιστροφή στις νίκες είναι επιβεβλημένη, προκειμένου να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας και η ψυχολογία της πριν την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

To Top