ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πριν τις αλλαγές προέχουν οι πληρωμές για τους διακανονισμούς των ban

Ο Άρης μπήκε με τα αποτελέσματά του στις πρώτες έξι αγωνιστικές σε βαθιά αγωνιστική κρίση, η οποία μετακυλά και στο οικονομικό και κατ’ επέκταση στο θέμα των ban.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Είναι δεδομένη η στενότητα λόγω των πολλών ανοικτών υποχρεώσεων και η περιορισμένη δυνατότητα του Δημήτρη Γουλιέλμου να διαχειριστεί με συνέπεια όλη την κατάσταση.

Η εντολή για την αντικατάσταση των Γκάρι Τάλτον, Τζόρτζε Γκάγκιτς και Μίλαν Μιλόσεβιτς έχει δοθεί από τον Γουλιέλμο. Για να συμβεί, όμως, αυτό θα πρέπει καταρχήν να βρεθούν οι παίκτες που θα καλύψουν τις θέσεις τους, οι οποίοι και αναζητούνται στην αγορά, ενώ θα πρέπει ο Γουλιέλμος να πληρώσει δόσεις διακανονισμών σε παίκτες που είχαν επιβάλλει απαγορευτικό μεταγραφών, ώστε να μην επανέλθουν τα ban από την FIBA.

Υπάρχουν ήδη «προειδοποιήσεις» για να καταβληθούν συγκεκριμένα ποσά, ενώ η ομάδα έχει ένα ban από τον Κάιλ Γουίβερ, που επίσης πρέπει να πληρωθεί και παρότι πρόσφατα είχε συμφωνηθεί ο διακανονισμός, πληρωμή ακόμα δεν έχει γίνει.

Επιπροσθέτως, πρέπει να πληρωθούν οι παίκτες της τρέχουσας ομάδας, να λυθούν τα συμβόλαια αυτών που θα αποχωρήσουν με το μικρότερο δυνατό κόστος και όλα αυτά δημιουργούν μια κατάσταση ιδιαίτερα δύσκολη για τον Γουλιέλμο, αλλά αυτό είναι ένα πολύπλοκο θέμα που μόνο ο ίδιος πρέπει να λύσει.

To Top