ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Με το μυαλό στον Πανιώνιο, για την επιστροφή στις νίκες!

Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Άρη, μετά το χθεσινό πολύτιμο ρεπό, στρέφοντας την προσοχή τους πλέον στον αγώνα της Κυριακής με τον Πανιώνιο.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Από την άδεια που είχαν πάρει για τα Χριστούγεννα μέχρι και σήμερα, μεσολάβησαν δύσκολες αναμετρήσεις για τον Άρη, πέντε ματς πρωταθλήματος και δύο Κυπέλλου σε διάστημα 24 ημερών! Ένα ματς, ανά τρεις μέρες…

Μάλιστα, από την Κυριακή και μετά ακολουθεί ένα 20ήμερο με έξι αναμετρήσεις (Πρωτάθλημα και Κύπελλο) και πάλι, κάτι που σημαίνει πως η ομάδα έπειτα από το σημερινό ρεπό, θα έχουν ξανά την ευκαιρία να ξεκουραστούν μετά το ματς με την Λαμία, το οποίο είναι προγραμματισμένο στις 22 Φεβρουαρίου.

Η αρχή γίνεται την ερχόμενη Κυριακή με τον Πανιώνιο στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, για την 22η αγωνιστική, με τις ομάδες να μπαίνουν στην τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος.

Ακολουθεί στις 6 Φεβρουαρίου ο πρώτος αγώνας Κυπέλλου, εντός έδρας, με τον Ατρόμητο, ενώ μόλις τρία 24ωρα μετά (9/2, 15:00), ο Άρης θα ταξιδέψει στην Τρίπολη για να αντιμετωπίσει τον Αστέρα.

Αν και ακόμα δεν έχει οριστεί, μεσοβδόμαδα θα γίνει ο επαναληπτικός του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι κι έπειτα οι “κιτρινόμαυροι” θα υποδεχθούν στις 16 Φεβρουαρίου, την ΑΕΚ στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, στο τελευταίο ντέρμπι της κανονικής διάρκειας.

Στις 22 του μήνα, το τελευταίο εκτός έδρας ματς πριν τα play offs με την Λαμία και την πρώτη μέρα του Μαρτίου, αυλαία, με τον Άρη να υποδέχεται για την 26η αγωνιστική τον Ατρόμητο.

Το πρόγραμμα από μόνο του είναι εξαιρετικά δύσκολο και το κάνουν ακόμα πιο απαιτητικό, το γεγονός πως συσσωρεύεται κούραση, οι τιμωρίες δεν μπορούν να λείψουν και η διαχείριση των αγώνων γίνεται όλο και πιο δύσκολη από την στιγμή που επιλογές πολλές -προς το παρόν- δεν υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας.

To Top