Μπλατ για Κόμπι Μπράιαντ: “Όταν τον συνάντησα στο γυμναστήριο στις 6 το πρωί”

Ο Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε σε εκπομπή του CBS Sports Radio, όπου μοιράστηκε μία συνάντηση που είχε με τον Κόμπι Μπράιαντ στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου. “Κόουτς, αυτή είναι η καθημερινότητά μου”.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Μία δική του στιγμή με τον Κόμπι Μπράιαντ, ενδεικτική του τρόπου ζωής και της νοοτροπίας του “Black Mamba” μοιράστηκε στον αέρα του CBS Sports Radio, ο Ντέιβιντς Μπλατ.

Ο πρώην προπονητής του Άρη και του Ολυμπιακού και νυν σύμβουλος των Νιου Γιορκ Νικς είχε συναντήσει τον θρύλο των Λέικερς στις 6 το πρωί στο γυμναστήριο, κατά την κοινή τους παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 στο Πεκίνο. Εκεί, ο Κόμπι Μπράιαντ εξήγησε τον λόγο της πρωινής του παρουσίας στην αίθουσα με τα βάρη, δίνοντάς στον τότε προπονητή της εθνικής Ρωσίας να καταλάβει τι πρεσβεύει ως αθλητής.

Συγκεκριμενα, ο Ντέιβιντ Μπλατ είπε:

“Θα μοιραστώ μαζί σας μια ιστορία, ενδεικτική του πώς γνώρισα τον Κόμπι Μπράιαντ. Ήταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 στο Πεκίνο, πριν από το πρώτο χρυσό μετάλλιο του Κόμπι με τις ΗΠΑ. Έφτασα εκεί με την εθνική της Ρωσίας που προπονούσα τότε και θυμάμαι ότι δεν μπορούσα να κοιμηθώ λόγω της διαφοράς ώρας. Πήγα, λοιπόν, στο γυμναστήριο στις 6 το πρωί για να γυμναστώ λίγο, αφού ούτως ή άλλως δεν μπορούσα να κοιμηθώ και εκεί βλέπω τον Κόμπι Μπράιαντ να σηκώνει βάρη. Εκεί τα είπαμε λίγο όπως ήταν λογικό, άλλωστε μιλάμε για έναν παίκτη που είχε μεγάλο σεβασμό για τους προπονητές, ειδικά για αυτούς της Ευρώπης. Είχε άλλωστε μεγάλο ευρωπαϊκό παρελθόν, καθώς είχε ζήσει σε μικρή ηλικία στην Ιταλία. Είχαμε μία υπέροχη συζήτηση. Εγώ, λοιπόν, του είπα: Εντάξει, εγώ είμαι εδώ γιατί δεν μπορώ να κοιμηθώ, εσύ τι κάνεις εδώ; Και μου είπε, κόουτς αυτή είναι η καθημερινότητά μου. Αυτό είναι που κάνω, αυτός είμαι. Ποτέ δεν το ξεχνάω αυτό. Προφανώς όταν τον είδα μετά στο NBA το θυμήθηκα. Αυτού του είδους η νοοτροπία και η συμπεριφορά, όχι μόνο ως παίκτης αλλά και με όλα αυτά που έκανε, με τη δέσμευση, την αφοσίωση, την ενέργεια, την επιθυμία του να γίνει ο καλύτερος που μπορούσε να γίνει, βοηθώντας και άλλους να το κάνουν. Είμαστε αυτό που κάνουμε. Έτσι έζησε τη ζωή του ο Κομπι”.

To Top