ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Με το… παράλληλο βλέμμα στο CAS – Οι τρεις υποθέσεις που “καίνε”

Ο Άρης δεν είχε “καλά νέα” από το CAS για την υπόθεση του Αντόνιο Καλσάδο (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ), ο… λογαριασμός των “παλιών αμαρτιών” συνεχίζει να μεγαλώνει (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ), ενώ υπάρχουν άλλες τρεις υποθέσεις στο ανώτατο αθλητικό δικαστήριο της Ευρώπης που “καίνε”.

Συγκεκριμένα πρόκειται για την πιο πρόσφατη, αυτή του Λάσκοφ και του -6, την “Οδύσσεια” με το δελτίο του Ντουρμισάι και εκείνη του Παλαθουέλος.

Σε ότι αφορά την πρώτη υπόθεση-σκάνδαλο σε βάρος του Άρη, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ζητάει να μην ισχύσει αυτή η εξοντωτική ποινή των -6. Αν και αρχικά η ενημέρωση μιλούσε για εκδίκαση μέσα στο Νοέμβριο, προς το παρόν δεν υπάρχει καμία ενημέρωση ή ανακοίνωση για το πότε ορίστηκε, με αποτέλεσμα να πηγαίνει χρονικά πιο πίσω.

Για την επίσημη υπόθεση σκάνδαλο με την απαγόρευση μεταγραφών λόγω Ντουρμισάι, η ανακοίνωση της απόφασης του CAS έχει πάρει μέχρι τώρα έξι αναβολές, με την τελευταία ημερομηνία να είναι στις 18 Οκτωβρίου και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα, όσον αφορά το χρόνο που τελικά θα βγει.

Τέλος, ο Άρης προσέφυγε στο CAS και για τον Παλαθουέλος, για τον οποίο η FIFA επιδίκασε ένα ποσό που με τις προσαυξήσεις φτάνει τις 100.000 ευρώ και περιμένει την ενημέρωση για την ημερομηνία κατά την οποία θα εκδικαστεί η υπόθεση.

To Top