Με το DNA του πολεμιστή ο Άρης ρίχνεται στη μάχη του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (6.30μ.μ.)

Ώρα για ντέρμπι! Με πίστη, πάθος και αποφασιστικότητα ο Άρης είναι έτοιμος για να ριχθεί στο σημερινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό γήπεδο της Πυλαίας (18:30).

Η ομάδα των κίτρινων γνωρίζει ότι με νίκη… προσπερνάει στην βαθμολογία τον αντίπαλό της και πλησιάζει και πάλι στις πρώτες θέσεις.

Η ομάδα των κιτρινόμαυρων είναι πανέτοιμη για να φέρει εις πέρας την δύσκολη αποστολή και να επιστρέψει πάλι στις νίκες.

Η «μόνιμη» απουσία για τον προπονητή του Άρη όπως φαίνεται εξακολουθεί να είναι ο αρχηγός και πασαδόρος Γιάννης Χαριτωνίδης όπου έχει τεθεί εκτός μάχης, αφού δεν έχει ξεπεράσει την υποτροπή στο γόνατο του.

Ο τεχνικός του Άρη σε δηλώσεις που έκανε στο επίσημο σάιτ του πρωταθλήματος τόνισε πως «είναι ένα πολύ σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες, τόσο λόγω του τοπικού χαρακτήρα, αλλά και γιατί είναι πολύ σημαντικό βαθμολογικά. Εμείς θα πρέπει να κρατήσουμε το ρυθμό μας στην αλλαγή, κάτι που έχει αποδειχθεί ότι μας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχουμε το παιχνίδι. Παρόλα αυτά ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, που έχει κι αυτή πρωταγωνιστικούς στόχους και είμαι σίγουρος ότι θα είναι ένα πολύ σκληρό παιχνίδι».

 

 

To Top