Με «τριάρα» έφυγε ο Κούπερ από το «Καμπ Νόου»

Τα χειρότερα απέφυγε η Ράσινγκ Σανταντέρ του Έκτορ Κούπερ στο «Καμπ Νόου», όπου έχασε από την Μπαρτσελόνα με το… λιτό 3-0 (11′, 67′ Μέσι, 27′ Τσάβι) για την 8η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν.

Στα αξιοπρόσεκτα του αγώνα ήταν και η παρουσία του Τιάγκο Αλκάνταρα στην 11άδα των «μπλαουγκράνα», κόντρα στον προπονητή που είχε διαδεχθεί τον πατέρα του, Μαζίνιο, στον πάγκο του Άρη το Νοέμβριο του 2009.

Οι Καταλανοί δεν πιέστηκαν καθόλου για να φτάσουν στην επικράτηση, που θα είχε πάρει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις, αν ο Νταβίντ Βίγια δεν σπαταλούσε τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν. Ωστόσο, το δίδυμο Μέσι – Ινιέστα ήταν ασταμάτητο και η ομάδα του Κούπερ περιορίστηκε στο να αποφύγει την συντριβή. Γύρω στο 60′, μάλιστα, το ποσοστό κατοχής μπάλας των γηπεδούχων έφτανε στο απίστευτο 85%!

Βασικός για την Σανταντέρ ξεκίνησε ο Αλέξανδρος Τζιόλης, τον οποίο όμως ο Κούπερ έκανε αλλαγή μόλις στο 54′.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό, η Μπαρτσελόνα διατηρήθηκε στο «+1» από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην κορυφή της κατάταξης, με 17 βαθμούς έπειτα από 7 αγώνες, ενώ η ομάδα της Κανταβρίας παραμένει προτελευταία με 4 βαθμούς και δίχως να έχει γευθεί τη χαρά της νίκης.

To Top