Πάτησε Ηράκλειο η αποστολή, πανέτοιμη για τη “μάχη”(photos)

Χωρίς προβλήματα και μετά από μια πτήση 75 λεπτών, έφτασε η αποστολή του Άρη στο Ηράκλειο, ενόψει του αγώνα με τον Εργοτέλη την Κυριακή στο Παγκρήτιο.

Οι κίτρινοι προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου στις 8.20μ.μ., την προγραμματισμένη, δηλαδή ώρα άφιξης τους, μετά την καθυστέρηση της μισής ώρας που είχαν κατά την αναχώρηση.

kapetanos-savvaidisΌλα κύλησαν ομαλά, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έκανε εντύπωση η επιθυμία μιας ηλικιωμένης κυρίας να ζητήσει αυτόγραφα από τους ποδοσφαιριστές του Άρη. Οι τελευταίοι ανταποκρίθηκαν με προθυμία και δέχθηκαν τις ευχές αρκετών από τους επιβάτες της πτήσης για «νίκη και τρίποντο» μέσα στην έδρα του Εργοτέλη.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές έδειξαν ευδιάθετοι και χαμογελαστοί και δεν έκρυψαν την αποφασιστικότητά τους για την επιτυχία και την νέα αρχή της ομάδας.

Τα μέλη της κιτρινόμαυρης αποστολής αναχωρούν αυτήν την ώρα για το ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει ενόψει του αγώνα.

 

Στις φωτογραφίες, ο διεθνής μέσος του Άρη Σάκης Πρίττας και ο Κώστας Καπετάνος με τον απεσταλμένο του PRESSARIS στο Ηράκλειο Κρήτης, Δημήτρη Σαββαΐδη, λίγο μετά την προσγείωση στο «Νίκος Καζαντζάκης».

Διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ της αναχώρησης για την Κρήτη με φωτογραφίες και βίντεο

To Top