Ισόπαλοι Κέρκυρα-Ατρόμητος (2-2)

Ο Ατρόμητος έκανε τα εύκολα… δύσκολα στην Κέρκυρα, οι Φαίακες ανέτρεψαν το 0-1 σε 2-1, αλλά το ωραίο γκολ του Τάτου στο τέλος χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) στους Περιστεριώτες.

Η συνεχής βροχόπτωση δεν επηρέασε τον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος διατηρήθηκε σε σχετικά καλή κατάσταση. Είχε τις επιπτώσεις, όμως, στον τρόπο ανάπτυξης των δύο ομάδων.

Στο 26′ ο Σκόνδρας με σέντρα από δεξιά βρήκε τον συμπαίκτη του στην Εθνική Ελπίδων, Καραγκούνη, στο δεύτερο δοκάρι και αυτός με κοντινή «καρφωτή» κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γκαλίνοβιτς.

Το γκολ των φιλοξενούμενων ανάγκασε τους γηπεδούχους να γίνουν πιο δραστήριοι. Η Κέρκυρα μάλιστα, μόλις ανέβασε λίγο τον ρυθμό της, βρήκε και τον δρόμο για την ισοφάριση. Ο Γκουστάβο κατέβηκε και συνέκλινε από τα δεξιά, την κατάλληλη στιγμή έδωσε πάσα στον Γραμμόζη και αυτός με δυνατό σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής ισοφάρισε σε 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς μπήκε πιο δυνατά και στο 50′ έφτασε στην ανατροπή χάρη σε ένα γκολ-δώρο των αντιπάλων. Ο Τόμας έλεγχε την μπάλα σε θέση αριστερά στην περιοχή και περίμενε τον Ιτάνζ να βγει να τη μαζέψει. Οι δυο τους, όμως, δεν συνεννοήθηκαν και ο Αγρίτης δεν άφησε την ευκαιρία χαμένη.  
Με κοντινό διαγώνιο σουτ ο έμπειρος επιθετικός πέτυχε το πρώτο του φετινό γκολ και έβαλε την ομάδα του στη θέση του οδηγού.
Ο Ατρόμητος έπαιξε πιο επιθετικά και αφού συνήλθε από το αρχικό σοκ, «κυνήγησε» την ισοφάριση στο 80′. Ο Κοντοδήμος προσπάθησε να διώξει την μπάλα από αριστερά, αυτή κατέληξε στον Τάτο και ο 22χρονος άσος με ένα άπιαστο αριστερό σουτ την έστειλε στο δεξί «παραθυράκι» του Γκαλίνοβιτς, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα και διατηρώντας τους Περιστεριώτες αήττητους.

 

 

Οι συνθέσεις

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Γκαλίνοβιτς, Βένζελ, Γραμμόζης (70′ Λόβιν), Καλαντζής, Αγρίτης (80′ Μαζνόφ), Μαϊστόροβιτς, Χαμπλ, Κοντοδήμος, Οσμάν, Γκουστάβο, Ιωαννου (88′ Γιάντσης).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Τόμας, Φυτανίδης, Τάτος, Γιαννούλης (67′ Αναστασάκος), Μήτρογλου, Ζουέλα, Πίτου Γκαρσία (58′ Μπρίτο), Επστάιν, Καραγκούνης (75′ Δημούτσος).

To Top