Φιλική ήττα στην Αρναία για την Κ-17

Την ήττα με 4-0 γνώρισε η Κ-17 στη φιλική αναμέτρηση που έδωσε σήμερα στην παγωμένη Αρναία με τον τοπικό Απόλλωνα, που αγωνίζεται στο 2o όμιλο της Δ’ Εθνικής κατηγορίας. Το τεστ αυτό, άσχετα από το τελικό αποτέλεσμα, ήταν μια ακόμα σημαντική ευκαιρία, αφενός για να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ο Τάσος Θέος και αφετέρου για να μη χαθεί ο αγωνιστικός ρυθμός από την ομάδα, η οποία μετά από δύο εβδομάδες αγωνιστικής αποχής επιστρέφει στη δράση το επόμενο Σαββατοκύριακο, υποδεχόμενη την Κέρκυρα για την 4η αγωνιστική.

Σκόρερ για τον Απόλλωνα Αρναίας ήταν ο Τσιαντάρης, ο Βερνής (2) και ο Μπαλτατζής.

Για τον Άρη, η μεγαλύτερη ευκαιρία σημειώθηκε στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Πασχαλίδης έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε εσφαλμένα από το διαιτητή της αναμέτρησης, ο οποίος υπέδειξε επιθετικό φάουλ. Επιπλέον, λίγο αργότερα δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι σε ανατροπή του Λεμονή.

Η σύνθεση του Απόλλωνα Αρναίας:
Α’ ημίχρονο): Σαραφιανός, Κόγιας, Καρμίρης, Τζιότζιος, Γιατσάτσος, Τσιτογιάννης, Δημητρακόπουλος, Μπαλτατζής, Καλπακίδης, Τσιαντάρης, Βερνής.
Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν ακόμα οι Μαυρίδης, Αθανασιάδης, Παπαδόπουλος, Παυλάκος, Δεμερτζής, Κιάτος, Δαυίδ και Καραγιάννης.

Η σύνθεση του Άρη:
Α’ ημίχρονο: Μαντής, Μήτρου, Ανδρεάδης, Γραμπής, Μπιμπισίδης, Μπελούλης, Λεμονής, Βαλαής, Αλταλίκης, Πασχαλίδης, Ζήσης.
Β’ ημίχρονο: Μαντζάρης, Χατζηνικολάου, Τσιπούρας, Κιβρακίδης, Μπελούλης, Παπουτσής, Τόπτης, Χολογούνης, Βασιλούδης, Βαρότσης, Ιγνατίδης.

Μετά το πέρας της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι δεξιώθηκαν στους “κίτρινους” στο τοπικό εστιατόριο “Πράσινο Χωριό”.

To Top