Πέταξε με χαμόγελα και αποφασιστικότητα για την Κρήτη (photo & video)

Με μισή ώρα καθυστέρηση πέταξε για το Ηράκλειο της Κρήτης η αποστολή του Άρη. Χαμογελαστά πρόσωπα, γεμάτα αποφασιστικότητα από όλα τα μέλη πριν μπουν στο αεροπλάνο για να πετάξουν…
Μαζί με την αποστολή “πέταξε” και το PRESSARIS το οποίο θα είναι παρών στον αγώνα του Παγκρήτιου για να σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό την δύσκολη προσπάθεια του Άρη

Το ταξίδι ήταν προγραμματισμένο για τις 6.30 το απόγευμα, αλλά τελικά οι κίτρινοι πέταξαν από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» στις 7μ.μ. και ενώ δεν απέφυγαν μεγαλύτερη ταλαιπωρία εξαιτίας της απεργίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας.

aerodromioΤο κλίμα στην αποστολή χαρακτηρίζεται εξαιρετικό. Χαμογελαστοί όλοι και με πρόσωπα που φανέρωναν μεγάλη αποφασιστικότητα για την νέα αρχή που θέλει να κάνει η ομάδα από το Παγκρήτιο κόντρα στον Εργοτέλη.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Σάκης Τσιώλης πήρε μαζί του 19 παίκτες για την αποστολή στην Κρήτη. 
Από αυτήν δεν θα συμμετέχει τελικά, ο Κάρλος Τόχα, ο οποίος δεν ξεπέρασε το πρόβλημα του τραυματισμού του, έκανε ατομικό πρόγραμμα και τέθηκε νοκ άουτ.
Οι ποδοσφαιριστές που πέταξαν για το Ηράκλειο: Βελλίδης, Γιακούποβιτς, Νέτο, Μίσελ, Λαζαρίδης, Σανκαρέ, Ντίκο, Παπαστεριανός, Παπαζαχαρίας, Πρίττας, Φατί, Καπετάνος, Ουμπίντες, Ακόστα, Γιάκομπ, Τριανταφυλλάκος, Πορτίγια, Καζναφέρης και Τοπούζης.


Η αποστολή αναμένεται να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου περίπου στις 8:20 μ.μ.

Δείτε εδώ το βίντεο από την αναχώρηση της αποστολής του Άρη:

{youtube}1zIfbdMuGxo|640|360|1{/youtube}

To Top