Με Τσιάρα στην αποστολή, στον… αέρα Νέιμικ-Σίμτσακ

Ο Γιώργος Τσιάρας συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Άρη για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με το Ρέθυμνο κι ως εκ τούτου θα είναι στη διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη. Λίγη ώρα πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης θα αποφασιστεί η συμμετοχή των Νέιμικ και Σίμτσακ που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού.

Όπως αναφέρει το arisbc.gr: “Η τελευταία στροφή της κανονικής περιόδου της Basket League ΣΚΡΑΤΣ βρίσκει τον ΑΡΗ να αντιμετωπίζει το Ρέθυμνο AEGEAN, αύριο Σάββατο (9/5, 5μ.μ., NS3 LIVE/NS2 & NS2HD/Λ.π.Λ., διαιτητές Γκόντας, Ψαριανός, Μητσόπουλος), στην Κρήτη.

Η προετοιμασία του ΑΡΗ ολοκληρώθηκε σήμερα Παρασκευή (8/5) με μία προπόνηση στο «Nick Galis Hall», στην οποία πήρε μέρος και ο νεοαποκτηθείς Γιώργος Τσιάρας. Ο Άντριου Νέιμικ και ο Βασίλης Σίμτσακ, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα στη μέση, συμμετείχαν σε ένα μέρος της προπόνησης. Θα ακολουθήσουν την αποστολή (η οποία αναχωρεί στις 5.20μ.μ. αεροπορικώς) στην Κρήτη και η συμμετοχή τους θα κριθεί πριν από την έναρξη του αγώνα. Πριν από την προπόνηση, το τεχνικό τιμ ανέλυσε τον αντίπαλο στους παίκτες με τη βοήθεια του βίντεο.

Την αποστολή του ΑΡΗ απαρτίζουν οι: Τόρεϊ Τόμας, Όγκο Αντεγκμπόγιε, Στέλιος Πουλιανίτης, Μουχάμεντ Πάσαλιτς, Σπύρος Μούρτος, ΛαΜάρκους Ριντ, Τάσος Δήμας, Αλέξανδρος Βεζένκοφ, Γιώργος Τσιάρας, Άντριου Νέιμικ, Κώστας Χαρίσης, Βασίλης Σίμτσακ”.

To Top