Πρίφτης: Ποια είναι τα τρία ‘κλειδιά’ της νίκης

Ο ρυθμός, η άμυνα και το μακρινό σουτ θα καθορίσουν την έκβαση του αυριανού αγώνα με το Ρέθυμνο, σύμφωνα με τον Δημήτρη Πρίφτη.

Μιλώντας στο arisbc.gr ο τεχνικός των κίτρινων υποστήριξε αρχικά: «Φτάσαμε στην τελευταία στροφή της κανονικής περιόδου και μας περιμένει ένα δύσκολο ματς, στο Ρέθυμνο, το οποίο θα κρίνει και τη θέση που θα καταλάβουμε στη βαθμολογία. Αυτό από μόνο του τα λέει όλα για τη σημασία της αναμέτρησης. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία καλά δουλεμένη ομάδα, η οποία κάνει εξαιρετική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα και διαθέτει ποιοτικό ρόστερ, με αρκετές πηγές κινδύνου».

Όσο για το τι πρέπει να κάνει ο Άρης για να κερδίσει στην Κρήτη, ο προπονητής του  επισήμανε: «Εμείς από την πλευρά μας αντιμετωπίσαμε αρκετά προβλήματα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ειδικά με τους παίκτες της γραμμής των ψηλών. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, να μην αφήσουμε τον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του και να παρουσιαστούμε πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση σε σχέση με τα δύο τελευταία παιχνίδια, κόντρα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Ο ρυθμός, το ριμπάουντ και το μακρινό σουτ θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα».

To Top