Με «φωνή» η μετάδοση της ΕΤ3 στο Άρης – Κίμκι

Κανονικά με περιγραφή θα μεταδοθεί από την ΕΤ-3 ο αυριανός αγώνας του Άρη με την Κίμκι για την πρεμιέρα του «Last 16» του Γιούροκαπ παρά την 48ωρη απεργία όλων των Ενώσεων των εργαζομένων των ιδιωτικών και δημόσιων εντύπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ.

Οι διοικήσεις των Π.Ο.Ε.ΣΥ. (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών), Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. ( Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Προσωπικού Εργαζομένων Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης) και η Π.Ο.Ε.Π.ΤΥ.Μ. (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Τύπου και ΜΜΕ) αποδέχθηκαν το αίτημα του τρίτου καναλιού της δημόσιας τηλεόρασης για εξαίρεση και μετάδοση του αγώνα με σχολιασμό «για να μην επιβαρυνθεί ο δημόσιος φορέας ενημέρωσης με τα σημαντικά πρόστιμα που θα επιβληθούν, αν δεν μεταδοθούν οι αγώνες», όπως τονίζουν σε κοινή τους ανακοίνωση οι τρεις φορείς.

Να σημειωθεί πως για δεύτερη φορά φέτος (η πρώτη ήταν στον εντός έδρας αγώνα με τη Ρουντούπις) θα μεταδοθεί από το EUROSPORT παιχνίδι του Άρη στο Αλεξάνδρειο μέσω του σήματος που θα δώσει η ΕΤ-3 σε σύστημα 16:9.

To Top