ΠΑΕ: «Βασσάρα, ανεπιθύμητος ο Κουκουλάκης» – Απάντηση και στο… παράρτημα του Ολυμπιακού

Στην αντεπίθεση πέρασε η ΠΑΕ Άρης μετά την νέα εχθρική διαιτησία του Μιχάλη Κουκουλάκη,  βγάζοντας ανακοίνωση και καλώντας τον Κύρο Βασσάρα να μην ορίσει ποτέ ξανά τον συγκεκριμένο διαιτητή στα παιχνίδια των κίτρινων. Παράλληλα, στέλνει απάντηση και στο… παράρτημα του Ολυμπιακού, τον Ατρόμητο, ο οποίος “έβγαλε γλώσσα” με μια θρασύτατη σε ύφος και υποδείξεις (!) ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ με αφορμή την χθεσινή διαιτησία του κ. Κουκουλάκη και τα λάθη και πάλι εις βάρος της ομάδας και μόνο θα ήθελε να επισημάνει τα εξής.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ομάδα μας αδικείται από τον συγκεκριμένο διαιτητή με πιο πρόσφατο το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, όπου άδικα και πάλι αποβλήθηκε ο Φατί.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τις διαιτησίες του ίδιου σε προηγούμενες σεζόν (Πανθρακικός – ΑΡΗΣ 0-0 2008, Καβάλα – ΑΡΗΣ 0-0 2009, ΑΕΚ- ΑΡΗΣ 4-2 2010, Καβάλα – ΑΡΗΣ 0-1 2010).
Ζητάει από τον κ. Βασσάρα και την ΚΕΔ να μην οριστεί ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ο συγκεκριμένος διαιτητής σε αγώνα του ΑΡΗ. Καλούμε τον κ. Βασσάρα να ανατρέξει σε όλα τα παιχνίδια του ΑΡΗ την φετινή αγωνιστική περίοδο και να δει ότι η ομάδα μας είναι η μοναδική που έχει το «προνόμιο» τα ανθρώπινα λάθη των διαιτητών να είναι μόνο εις βάρος της.

Αναφορικά τέλος με την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος θα θέλαμε να επισημάνουμε το γεγονός ότι στα δύο παιχνίδια που αναφέρετε, ο ΑΡΗΣ, αν και αποδεκατισμένος ήταν πολύ καλύτερος. Όσο για το… ενδιαφέρον σας για την αυτοκριτική μας την έχουμε ήδη κάνει, αλλά δεν σημαίνει ότι τα όποια δικά μας λάθη, θα καλύπτουν και τα διαιτητικά λάθη εις βάρος μας».

Η ανακοίνωση του… παραρτήματος

Η ανακοίνωση του Ατρόμητου, ο οποίος κάνει πορεία… τρένου με τόσα σφυρίγματα (!) που παίρνει σε κάθε παιχνίδι (στα δυο με τον Άρη χάθηκε το μέτρημα) ξεπέρασε τα όρια του θράσους. Φυσικά για την ταμπακέρα ουδέν: ανύπαρκτες δυο κίτρινες κάρτες στον Καστίγιο (η μαϊμού – κόκκινη προκάλεσε το ξέσπασμα…), ατιμώρητα σκληρά φάουλ του Ατρόμητου, σφυρίγματα υπέρ της διαπλεκόμενης αθηναϊκής ομάδας για ψύλλου πήδημα, νταηλίκια του Σκόνδρα (καλά αυτόν τον παικταρά, πώς δεν τον καλούν στην Εθνική, βγάζει μάτια με την απόδοση που έκανε με τους κίτρινους…) τα οποία πέρασαν στο ντούκου. Ή γιατί κόντρα στον Ολυμπιακό οι παίκτες του Ατρόμητου δεν παίζουν; 
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ευνοημένη ομάδα του Περιστερίου:
«Η πάγια θέση της ΠΑΕ Ατρόμητος, την οποία φροντίζουμε να ακολουθούμε πιστά, είναι ότι οι σύλλογοι πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους και όχι να ψάχνουν άλλοθι για να δικαιολογήσουν ένα άσχημο αποτέλεσμα ή μια κακή τους πορεία.

«Μέσα στην εβδομάδα που προηγήθηκε δώσαμε δύο παιχνίδια με την ΠΑΕ Άρης, ένα για το πρωτάθλημα κι ένα για το κύπελλο Ελλάδας. Στο πρώτο παιχνίδι, κερδίσαμε πεντακάθαρα, και κανένα σφύριγμα δεν επηρέασε το αποτέλεσμα του αγώνα.

Αποδείχθηκε άλλωστε από το γεγονός ότι κανείς από τους αντιπάλους δεν διαμαρτυρήθηκε και αμφισβήτησε την επιτυχία μας. Ειδικά για την αποβολή του Καστίγιο, όλο το Πανελλήνιο είδε πόσο εριστικός ήταν μετά το δεύτερο γκολ της ομάδας μας φθάνοντας στο σημείο να φτύσει τον αρχηγό μας Γιάννη Σκόνδρα!.

Όσον αφορά το δεύτερο παιχνίδι, ναι μεν αναγνωρίζουμε ότι η συγκεκριμένη φάση αποβολής του Φατί ήταν μια αυστηρή απόφαση, ωστόσο ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έπρεπε να αποβληθεί νωρίτερα για πολύ βίαιο μαρκάρισμα πάνω στον ποδοσφαιριστή μας Ελίνι Δημούτσο κι ενώ ήδη είχε χρεωθεί με μια κίτρινη κάρτα.

Εμείς πριν από τέσσερα χρόνια όταν βρεθήκαμε ενώπιον μιας πολύ δυσάρεστης εμπειρίας (υποβιβασμός) δεν ψάξαμε να βρούμε άλλοθι, δεν είπαμε ότι γίναμε στόχος κι ούτε επιδοθήκαμε σε «κυνήγι μαγισσών». Απλώς κάναμε την αυτοκριτική μας και αναγνωρίσαμε τα λάθη μας.

Κύριοι του Άρη, δεν μπορεί λοιπόν ο συγκεκριμένος διαιτητής Κουκουλάκης να ήταν καλός πριν από τρία χρόνια όταν σφύριξε πέναλτι στο 95’ στο μεταξύ μας πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και πέρασε η ομάδα σας στον τελικό και σήμερα να είναι κακός επειδή απέβαλε έναν ποδοσφαιριστή σας σε μια αυστηρή μεν φάση, ενώ θα έπρεπε να τον αποβάλει νωρίτερα, έτσι δεν είναι;

Θα θέλαμε λοιπόν να δώσουμε μια συμβουλή στο φίλο σωματείο του Άρη με το οποίο μας ενώνει αλληλοεκτίμηση και γνωρίζουμε καλά ποιος είναι ο Άρης: Να κάνουν την αυτοκριτική τους για να δουν τα λάθη τους που δεν τους έχουν επιτρέψει να κάνουν την πορεία που προσδοκούν και όχι να κυνηγάνε τις «κακές μάγισσες» που νομίζουν ότι τους κυνηγάνε!».

 

 

To Top