ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με… φόρα για το “αντίο” στο 2019 με νίκη στο ΟΑΚΑ! (PRESSARIS LIVE, 19:30)

Ο Άρης αντιμετωπίζει σήμερα (PRESSARIS, 19:30, Novasports 1) στο τελευταίο ντέρμπι του 2019 τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 16η αγωνιστική και με νίκη εδραιώνεται στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα της Super League1!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Oι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην 5η θέση με 21 βαθμούς στο -2 από την 4η θέση και τον ΟΦΗ, με τον Άρη να θέλει την δεύτερη φετινή του νίκη εις βάρος του Παναθηναϊκού, μετά το επιβλητικό 4-0 στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Οι “κιτρινόμαυροι” μετά από το 4-0 της περασμένης Πέμπτης στο “Κλεάνθης Βικελίδης” επί του Βόλου έχουν βελτιώσει την ψυχολογία τους κάτι που θέλουν να εκμεταλλευτούν στο σημερινό ματς, απέναντι στον Παναθηναϊκό, που το τελευταίο διάστημα παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει.

Ο Μίχαελ Ένινγκ έχει όλους τους παίκτες του “κιτρινόμαυρου” ρόστερ στην διάθεσή του για τον σημερινό αγώνα. Επιστρέφουν οι τιμωρημένοι Ματίγια και Σούντγκρεν και ο Ντιγκινί που δεν είχε αγωνιστεί κόντρα στον Βόλο, λόγω στομαχικών διαταραχών.

Η αποστολή του Άρη: Cuesta, Ehmann, Rose, Fran Velez, Hugo Souza, Larsson, Diguiny, Bruno Gama, Matilla, Sundgren, Mancini, Lucas Sasha, Ideye, Abou Ba, Korhut, Martinez, Tonso, Δεληζήσης, Φετφατζίδης.

Μετά το πρόσφατο ματς στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος θα σφυρίξει ξανά σε αγώνα του Άρη, αυτή τη φορά στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Ο Διαμαντόπουλος ήταν ο διαιτητής στο Ατρόμητος-Άρης (2-2) στις 8 Δεκεμβρίου, δίνοντας το αυστηρό πέναλτι του Μπα πάνω στον Μανούσο (και ενώ είχε προηγηθεί επαφή του επιθετικού των γηπεδούχων), με τον δεύτερο να σκοράρει στο 86’ για το 2-1, ενώ και στο πρώτο γκολ του Ατρομήτου δεν είδε το επιθετικό φάουλ πάνω στον Βέλεθ, που οδήγησε στο γκολ του Βέλλιου.

Ένας διαιτητής που κατάφερε ένα ολόκληρο γήπεδο πέρσι να φωνάζει παρά την νίκη του Άρη επί της ΑΕΚ με σκορ 2-0.

Βοηθοί του διαιτητή από τον σύνδεσμο Αρκαδίας είναι οι Κουλά Χασάν (Ξάνθης), Κώστας Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), 4ος ο Γιώργος Τζοβάρας (Φθιώτιδας), ενώ στο VAR είναι ο Στέφανος Κουμπαράκης (Θράκης) και ο Χρήστος Μπαλτάς (Αχαΐας), με τον Νίκο Ιωσήφογλου (Αθηνών) παρατηρητή.

To Top