ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με… φόρα για το 4ο σερί “τρίποντο”, στο γεμάτο “Κλεάνθης Βικελίδης”! (PRESSARIS LIVE, 18:00)

Μία ακόμα νίκη, την 4η συνεχόμενη θέλει σήμερα (PRESSARIS, 18:00, EΡΤ1) o Άρης, υποδεχόμενος τον Πανιώνιο στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να διευρύνουν το νικηφόρο σερί των τελευταίων αγώνων, προκειμένου να διατηρήσουν την διαφορά από τους διώκτες τους και να παραμείνουν στο “κυνήγι” της 4ης θέσης, μειώνοντας και πάλι στο -4 από τον Ατρόμητο που κέρδισε χθες εκτός έδρας τον ΠΑΣ.

Απέναντι τους, μία ομάδα που περισσότερο έχει στο μυαλό της το πως θα απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη, παρά το πως θα κοιτάξει ψηλότερα. Κι αυτό, διότι έχει συγκεντρώσει 22 βαθμούς και είναι στο +2 από την 13η θέση που οδηγεί σε μπαράζ. Αντίθετα ο Άρης με νίκη σήμερα φτάνει τους 35 βαθμούς.

Ο Σάββας Παντελίδης δεν έχει εν τέλει απουσίες της τελευταίας στιγμής, καθώς ο Νικολά Ντιγκινί τέθηκε στην διάθεσή του, ενώ επέστρεψε σε αποστολή ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης. Εκτός για ένα ακόμα ματς οι τραυματίες, Μπρούνο Γκάμα (χάνει όλη τη σεζόν), Ούγκο Σόουζα (επιστρέφει σύντομα) και Δημήτρης Διαμαντόπουλος (ενοχλήσεις στη μέση).

Η αποστολή του Άρη: Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Diguiny, Fran Velez, Younes, Basha, Korhut, Nico Martinez, Matilla, Tonso, Larsson, Rose, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Κωνσταντινίδης.

Την αναμέτρηση του Άρη κόντρα στην ομάδα της Ν. Σμύρνης ορίστηκε να σφυρίξει ο Αριστομένης Κουτσιαύτης από την Ένωση Άρτας.Βοηθοί του θα είναι οι Αθανάσιος Κολοσιώνης (Αιτωλοακαρνανίας) και Ηλίας Κωνσταντίνου (Πρέβεζας), ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Δημήτρης Μαλούτας (Ημαθίας).Παρατηρητής ορίστηκε ο Εμμανουήλ Γιανναδάκης (Λασιθίου).

To Top