ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο κόσμος του Άρη ετοιμάζεται για ένα ακόμα ρεσιτάλ κερκίδας!

Ένα ακόμα πάρτι! Το “Κλεάνθης Βικελίδης” θα γεμίσει σήμερα για να δώσει την απαραίτητη ώθηση στην ομάδα να φτάσει στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Η ομάδα του  Σάββα Παντελίδη με τις εμφανίσεις της το τελευταίο διάστημα και τα θετικά αποτελέσματα, επανέφερε τα χαμόγελα και ο κόσμος αναμένεται να ανταποδώσει γεμίζοντας το Χαριλάου για τον αγώνα με τον… Πανιώνιο!

Οι “κιτρινόμαυροι” με “όπλο” τους την άμυνα και με σωστές επιλογές στην επίθεση, όπως ακριβώς έγινε στην Τρίπολη, θέλουν να πετύχουν μία ακόμα νίκη, την 4η συνεχόμενη και 5η μέσα στο 2019 προκειμένου να διατηρήσουν την διαφορά από τον έκτη θέση και τον Παναθηναϊ που κέρδισε χθες. Ή έστω από Ξάνθη και Παναιτωλικό που ακολουθούν, καθώς ο ΠαναθηναΪκός δεν έχει το δικαίωμα να παίξει στην Ευρώπη του χρόνου, αν και θέλει μία θέση στην 5άδα για να σβήσει την τιμωρία του.

Παράλληλα, θέλουν να παραμείνουν “ζωντανοί” στο “κυνήγι” της 4ης θέσης και του Ατρόμητου που κέρδισε χθες εκτός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα και ξέφυγε πάλι στο +7 προσωρινά.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη κάλεσαν τον κόσμο της ομάδας να δώσει το μαζικό του παρών στον αγώνα της Κυριακής, θέλοντας να δώσουν ένα ακόμα ρεσιτάλ στήριξης όπως μόνο αυτός ο κόσμος μπορεί! Διότι ο κόσμος του Άρη είναι ο μοναδικός στην Ελλάδα που γεμίζει ένα γήπεδο, αδιαφορώντας για το ποιος είναι ο αντίπαλος. Κι ας είναι σήμερα ο Πανιώνιος, που δεν δίνει κανένα απολύτως κίνητρο…

 

 

To Top