ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με… φόρα, καθαρό μυαλό κι αποφασιστικότητα στο Περιστέρι ο Άρης, για το 5ο “διπλό” της χρονιάς! (PRESSARIS LIVE, 17:15)

Επόμενη στάση… Περιστέρι για τον Άρη, που αντιμετωπίζει σήμερα (PRESSARIS, 17:15, NS1) για την 11η αγωνιστική της Super League τον Ατρόμητο, με μοναδικό στόχο την 5η του νίκη μακριά από το “Κλεάνθης Βικελίδης” στο φετινό πρωτάθλημα!

Οι “κιτρινόμαυροι” μετά την επιβλητική νίκη (0-3) επί της Λάρισας, την περασμένη Τετάρτη, έχουν την ψυχολογία τους στα… ύψη, ωστόσο, η σημερινή αναμέτρηση είναι δύσκολη και απαιτεί καθαρό μυαλό και αποφασιστικότητα, προκειμένου να έρθει το “τρίποντο”. Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου έχουν κάθε λόγο να πιστεύουν ότι με μία καλή εμφάνιση, χωρίς λάθη και ηρεμία στο παιχνίδι τους θα τα καταφέρουν για 5η φορά εκτός έδρας.

Ο Άρης θέλει την 8η φετινή του νίκη σε 10 αγώνες, προκειμένου να φτάσει τους 25 βαθμούς και να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη, ο Ατρόμητος με 13 βαθμούς σε 10 ματς, θέλει να μπει στην 5άδα.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Τζέγκο και Σάκιτς που δεν πρόλαβαν να είναι έτοιμοι σε αντίθεση με τον Μπεναλουάν που μετά την απουσία του με ΑΕΛ ξεπέρασε το πρόβλημά του. Ο Κουέστα αυτή τη φορά στην αποστολή αντί του Μπουσέ, ενώ εκτός έμεινε και ο Ντάτκοβιτς.

Κουέστα, Σιαμπάνης, Γκαρσία, Γκάνεα, Λόπεθ, Γκάμα, Μπερτόγλιο, Μαντσίνι, Μπεναλουάν, Ματίγια, Ροζ, Σάσα, Κάτσε, Σίλβα, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης, Σεγκιέργκης.

O Άγγελος Ευαγγέλου ορίστηκε ο διαιτητής του σημερινού αγώνα. Ο ρέφερι από τον σύνδεσμο… Αθηνών, θα έχει στο πλευρό του ως βοηθούς τους Δημήτρη Μαυρούδη (Ηρακλείου) και Μιχάλη Παπαδάκη (Ηρακλείου), 4ος είναι ο Αριστείδης Βάτσιος (Δυτικής Αττικής) και στο VAR οι Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας) και Ράινχαρτ Μπούξμπαουμ (Ανατολικής Αττικής), ενώ παρατηρητής είναι ο Δημήτρης Κύρκος (Θεσπρωτίας).

 

To Top