Με ψηλά το κεφάλι από την Ευρώπη, φουλ για το ελληνικό πρωτάθλημα τώρα…

Φίλοι του Άρη και του βόλεϊ, τους χαιρετισμούς και την καλημέρα μου… Ήταν μια βδομάδα με έντονες συγκινήσεις αυτή που πέρασε, ειδικά από τη στιγμή δώσαμε έναν πολύ σπουδαίο ευρωπαϊκό αγώνα με την Κομουνάλνικ για το Τσάλεντζ Καπ.

Ήταν ένα παιχνίδι δύσκολο, είχαμε κάποιες μεταπτώσεις στην απόδοσή μας και σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι δεν θέλει και πολύ για να χάσεις. Όταν πιστέψαμε ότι το έχουμε δικό μας έγινε η ανατροπή…

Η αλήθεια είναι ότι όταν παίζεις σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι πρέπει να δουλεύει καλά η ομάδα σε όλους τους τομείς, το προσπαθήσαμε, αλλά από ένα σημείο και μετά υπήρξε και κούραση. Στο τάι μπρέικ μπορεί να βοηθήσει και η τύχη τον αντίπαλο, αυτά συμβαίνουν στον αθλητισμό και ειδικά στο βόλεϊ.

Χάσαμε, πιστεύω ότι τελειώσαμε το ευρωπαϊκό ταξίδι με ψηλά το κεφάλι και πλέον στρεφόμαστε στα δικά μας. Στόχος του πρωταθλήματος είναι το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, το έχω πει από την αρχή της επικοινωνίας μας.

Θα μπορώ να μιλήσω και να γράψω για περαιτέρω στόχους τον Απρίλιο, στα πλέι-οφ, όταν πια η ομάδα θα είναι πρόσωπο με πρόσωπο με την όποια διάκριση. Μέχρι στιγμής στόχος μας είναι να φτάσουμε στα πλέι-οφ.

Και ελπίζουμε να κάνουμε όσο καλύτερη πορεία μπορούμε στο Κύπελλο.

Να είστε όλοι καλά!

To Top