ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με ψυχή και πάθος για το διπλό… ανόδου στην Πάτρα! (PRESSARIS LIVE, 15:00)

Στο γήπεδο «Γ.Ε. Παναχαϊκής» στην Αγυιά, παίζεται σήμερα (18/03, 15:00), ένας ματς, που είναι ικανό να δώσει σε πολύ μεγάλο βαθμό μία πρόωρη άνοδο-επιστροφή του Άρη στην φυσική του θέση, μετά από τέσσερις (με τη φετινή) σεζόν αυτοεξορίας!

Οι “κιτρινόμαυροι” του Δημήτρη Σπανού, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, αντιμετωπίζουν την Παναχαϊκή και με ενδεχόμενη νίκη στέλνουν την διαφορά στο +10 από την τρίτη θέση, ενώ με ισοπαλία την διατηρούν στο +7.Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Παράλληλα, με “διπλό” οι “κιτρινόμαυροι” επιστρέφουν και στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο +2 και πάλι από τον ΟΦΗ.

Ο προπονητής του Άρη, μέτρησε επί της ουσίας, τέσσερις επιστροφές κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας, καθώς μετά το ματς με τον Εργοτέλη, επανήλθαν σε φουλ ρυθμούς, αλλά και στην αποστολή οι τραυματίες Ιντζόγλου, Πασάς αλλά και οι τιμωρημένοι Βαλεριάνο και Μπούρμπος.

Μετά την ολοκλήρωση της χθεσινής προπόνησης, που έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ο  Δημήτρης Σπανός, ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Καντιμοίρης, Αναγνωστόπουλος, Ούγκο Σόουζα, Νίκιτς, Δεληζήσης, Πλατέλλας, Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος, Μπαστακός, Μπούρμπος, Παυλίδης, Πασάς, Βαλεριάνος, Τζανακάκης, Κάσσος, Μαραγκός, Μουμίν, Κανακούδης Ντούνης, Τσουμάνης.

To Top