ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Όπου παίζει ο θεός δεν θα είναι μοναχός…”

Ο κόσμος του Άρη, θα είναι και σήμερα, στο πλευρό του “θεού του πολέμου”! Εκατοντάδες φίλοι του Άρη, απ΄όλη την Ελλάδα, παίρνουν σήμερα τους… δρόμους, με έναν κοινό προορισμό για όλους, την Πάτρα! Εκεί όπου θα σπρώξουν με τον μοναδικό τους τρόπο τους παίκτες του Δημήτρη Σπανού στη νίκη, κόντρα στην Παναχαϊκή!

Οι οδηγίες της ΠΑΕ Παναχαϊκή με αφορμή την απαγόρευση της οργανωμένης μετακίνησης οπαδών του Άρη, αλλά όχι μεμονωμένης,  στην αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων στην Πάτρα. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Αναλυτικά:

«Με αφορμή απόφαση της Διεύθυνσης Επαγγελματικού Αθλητισμού, σύμφωνα με την οποία για λόγους διαφύλαξης της Δημόσιας Τάξης, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων της ΠΑΕ Άρης κατά την διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα για το Πρωτάθλημα της Football League μεταξύ της Παναχαϊκής και του Άρη που θα διεξαχθεί την Κυριακή 18/3 και ώρα 15.00 στο γήπεδο της Αγυιάς, από την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας αποφασίστηκαν μεταξύ άλλων και τα εξής:

Στο εθνικό οδικό δίκτυο περιοχής δικαιοδοσίας Δ.Α. ΑΧΑΪΑΣ, καθώς και στο αστικό δίκτυο της Πάτρας, σε ικανή απόσταση από το γήπεδο Παναχαϊκής, θα πραγματοποιούνται έλεγχοι από Αστυνομικές δυνάμεις και σε περίπτωση που διαπιστώνεται οργανωμένη – ομαδική μετακίνηση φιλάθλων της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, κατά παράβαση της παραπάνω Απόφασης, θα επιβάλλονται οι προβλεπόμενες ποινικές και διοικητικές κυρώσεις.

Η είσοδος και έξοδος από το Στάδιο τυχόν μεμονωμένων φιλάθλων της ομάδας του ΑΡΗ θα πραγματοποιηθεί μέσω των οδών Καρπασίας και Αρχ. Μακαρίου και θα καταλάβουν θέσεις στο προκαθορισμένο Δυτικό τμήμα της Νότιας κερκίδας (πάνω από το κυλικείο του γηπέδου)».

To Top