ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με ψυχολογία και πάθος ο Άρης θέλει να μπει με το… δεξί στα πλέι οφ κόντρα στον ΠΑΟΚ (21:00, PRESSARIS LIVE)

Ο Άρης πήρε το εισιτήριο πρόκρισης για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και πλέον όλοι στρέφουν την προσοχή τους στο σημερινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα, με μοναδικό στόχο να μπουν με το… δεξί στα πλέι οφ (21:00, PRESSARIS LIVE).

Η κιτρινόμαυρη ομάδα μπαίνει  στην αφετηρία των πλέι οφ με ένα δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι, αλλά σίγουρα με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία… Όπως ομολόγησε και ο Άκης Μάντζιος “Είμαστε σε καλή ψυχολογική διάθεση, έχουμε καλό κλίμα στα αποδυτήρια” τονίζοντας ότι είναι σημαντικό να επανέρχεται η ομάδα σε έναν τελικό μετά από 14 χρόνια και αυτό έχει λειτουργήσει θετικά στο κομμάτι της ψυχολογίας

Ο Άρης θα μπει στην καθημερινότητα των πλέι οφ χωρίς άγχος και πίεση, μια και η πρόκριση… αποφόρτισε την πίεση που υπήρχε, “αναγκάζοντας” τον προπονητή να παραδεχθεί ότι: “Όταν υπάρχει απίστευτη πίεση να πάει η ομάδα σε έναν τελικό και να διεκδικήσει ένα Κύπελλο, τι καλύτερο θα μπορούσε να είναι πριν τα πλέι οφ μια τέτοια πρόκριση; Ήταν ό,τι καλύτερο για εμάς πριν την έναρξη των πλέι οφ!”.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Άρης θέλει να είναι ανταγωνιστικός στον “μαραθώνιο” των δέκα αγωνιστικών αρχής γενομένης από σήμερα στην Τούμπα. “Η συγκέντρωσή μας είναι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, στο οποίο πράγματι πηγαίνουμε με αυτή την καλή διάθεση και τη θετική ενέργεια που έχουμε. Είναι κι αυτό το παιχνίδι κατά κάποιον τρόπο ένας τελικός, γιατί ξέρουμε όλοι πόσο σημαντικά είναι αυτά τα παιχνίδια για την πόλη. Θέλουμε να πάμε στην έδρα του ΠΑΟΚ και να νικήσουμε, για να δώσουμε περισσότερη χαρά στους οπαδούς της ομάδας μας. Επιπλέον, στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Αν καταφέρουμε να νικήσουμε, μπορεί να μειώσουμε τη διαφορά μας από τον τέταρτο στη βαθμολογία. Κι αν συνεχίσουμε με νίκες, κανείς δεν ξέρει πού μπορούμε να φτάσουμε τελικά”, όπως σημείωσε από την πλευρά του ο Λίντσεϊ Ρόουζ.

Ο Άκης Μάντζιος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα πλην του Πάρντο. Η αποστολή των κιτρινόμαυρων στην Τούμπα αποτελείται από τους:

Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζιο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Βέλεθ, Νταρίντα, Βερστράτε, Ζουλ, Τζούρασεκ, Μάνου Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ, Σαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Ανσαριφάρντ, Φετφατζίδης, Παναγίδης.

Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Άρη με τον Αλί Σαμάτα να μένει εκτός αποστολής, όπως και οι Σάστρε, Εκόνγκ και Μιχαηλίδης που συνεχίζουν ατομικά προγράμματα και αποθεραπεία. Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι οι:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Τζίμας.

Διαιτητής: Ομπρένοβιτς (Σλοβενία).
Βοηθοί: Πραπρότνικ, Κόρντεζ
Τέταρτος: Πολυχρόνης
VAR: Μπόροσακ, Νικολακάκης.

To Top