ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με ψυχολογία και τον κόσμο στο πλευρό του για νέα νίκη ο Άρης (19:00 – PRESSARIS LIVE)

Με ψυχολογία και τον κόσμο στο πλευρό του, ο Άρης θέλει νέα νίκη σήμερα στις 19:00 στο Κλεάνθης Βικελίδης κόντρα στον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League.

Η κιτρινόμαυρη ομάδα μετά την καλή εμφάνιση και τη νίκη της περασμένης Κυριακής στον Βόλο, απέκτησε βαθμολογικό, αλλά και ψυχολογικό πλεονέκτημα για την κατάκτηση της 5ης θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη και παρά τα προβλήματα, θέλει σήμερα να συνεχίσει το νικηφόρο της σερί.

Απέναντι στον Ολυμπιακό δεν υπάρχουν μυστικά, μια και θα είναι ο… έκτος φετινός αγώνας ανάμεσα στις δυο ομάδες σε πρωτάθλημα και κύπελλο. “Είναι μεγάλη ομάδα σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκεται. Έχει πάντα στόχο. Έχει καλούς παίκτες και γενικώς είναι επικίνδυνος αντίπαλος. Τελευταία, έχει άλλη προσέγγιση στα παιχνίδια του, γιατί έχει αλλάξει προπονητή. Όπως και να έχει εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι”, όπως σχολίασε χαρακτηριστικά ο Τόλης Τερζής.

“Όπλο” του Άρη η καλή ψυχολογία και το γεγονός ότι θα κατέβει απελευθερωμένος από το άγχος για να διεκδικήσει το “τρίποντο” που θα ξεκαθαρίσει τη… θέα της Ευρώπης.  “Ασφαλώς το παιχνίδι στον Βόλος και είναι οδηγός για τη συνέχεια! Στον Βόλο σκοράραμε νωρίς, ενώ είχαμε την κατοχή της μπάλας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Εμείς είχαμε το πάνω χέρι σε όλο το παιχνίδι. Είναι ένα ματς αναφορά για εμάς αυτό στον Βόλο κι έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε ως το τέλος της σεζόν” σχολίασε χαρακτηριστικά ο Μπράιαν Νταμπό.

Ο προπονητής της ομάδας, Τόλης Τερζής δεν μπορεί να υπολογίζει στους Οντουμπάτζιο, Μπράμπετς, Γκαρθία και Ρουπ. Αντίθετα στην αποστολή βρίσκεται ο Ενκουλού. Η αποστολή αποτελείται από τους: Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο Λέισμαν, Ματέο Γκαρσία, Ιτούρμπε, Νταρίντα, Λουίς Πάλμα, Καμαρά, Καμάτσο, Ντουκουρέ, Γκρέι, Πίρσμαν, Νταμπό, Μαζικού, Ετέμπο, Ενκουλού, Εμπακατά, Χριστοδουλόπουλος, Σγούρος, Παναγίδης.

Παρά τις ενοχλήσεις που αντιμετώπισε και έγιναν αιτία να αντικατασταθεί στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Σεντρίκ Μπακαμπού συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού. Στις επιλογές του Ζοζέ Ανιγκό επιστρέφει ο Ντιαντιέ Σαμασέκου, ενώ αντίθετα εκτός παραμένει ο Γκάρι Ροντρίγκες.

Αναλυτικά η αποστολή της ομάδας του Πειραιά: Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Στο παιχνίδι ορίστηκε ο Ντάνι Μακέλι, με τον Ολλανδό από την elite κατηγορία να έχει σφυρίξει ακόμα πέντε παιχνίδια στο παρελθόν στην Ελλάδα (ΑΕΚ-Ολυμπιακός 2-3, Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-2 τελικός Κυπέλλου, Ολυμπιακός-ΑΕΚ 3-0, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 0-0 και Άρης-ΑΕΚ 2-2 Κύπελλο).

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Χέσελ Στέγκστρα, Γιαν Ντε Βρις, 4ος ο Τσακαλίδης και στο VAR οι Ρομπ Ντίπερινκ, Νικολακάκης.

To Top