Με 24 παίκτες η αποστολή της Λαμίας, θα παραμείνει πέντε μέρες στη Θεσσαλονίκη

Με συνολικά 24 ποδοσφαιριστές ταξίδεψε η αποστολή του ΠΑΣ Λαμία στην Θεσσαλονίκη, εκεί που θα δώσει δύο κολλητές αναμετρήσεις με τον Άρη, με πρώτη από όλες τη σημερινή για το κύπελλο. Αρχής γενομένης από σήμερα (20/1, 21:30).

Η Λαμία μετά το σημερινό ματς στο Κλεάνθης Βικελίδης θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη, καθώς την Κυριακή έχουμε και πάλι την αναμέτρηση των δυο ομάδων για το πρωτάθλημα (15:00). Γι αυτό και ο Μιχάλης Γρηγορίου αποφάσισε να συμπεριλάβει στην αποστολή που ανακοίνωσε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές και να καταλήξει στην 18αδα λίγο πριν τον αγώνα.

Από την αποστολή της Λαμίας που ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη απουσιάζουν οι εδώ και καιρό τραυματίες Μανούσος και Γκέντσογλου, ενώ μαζί τους παρέμεινε και ο Γκαραβέλης. Παράλληλα, έχει και τρεις τερματοφύλακες, καθώς πέραν του Σαράνοφ συμπεριλήφθηκαν και οι νεαροί Πενταράκης και Τρούμπουλος.

Αναλυτικά η αποστολή: Πενταράκης, Τρούμπουλος, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Σκόνδρας, Βύντρα, Γκόλεμιτς, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Νούνιες, Τιρόνε, Μπεχαράνο, Αραμπούλι, Καραμάνος, Βλαχομήτρος, Μπανγκουρά, Ρόμανιτς, Τσούκαλος και Μανουσάκης.

To Top