Μηδέν σε όλα για Παναιτωλικό και Ξάνθη στο Αγρίνιο

Χωρίς γκολ, χωρίς θέαμα, χωρίς ουσία, χωρίς καν αξιοσημείωτες ευκαιρίες στο ματς, Παναιτωλικός και Ξάνθη έμειναν στο 0-0 στο Αγρίνιο και συνεχίζουν να κοιτάζουν προς την πρώτη πεντάδα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ήταν το 29o λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο σπίκερ που έκανε τη μετάδοση για την κρατική τηλεόραση ανέφερε ότι το ματς συνεχίζεται χωρίς την κλασική ευκαιρία.

Η πραγματικότητα είναι πως δεν υπήρχε η πραγματική ευκαιρία. Και δεν υπήρξε ούτε μέχρι να συμπληρωθούν τα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης και να οδηγηθούν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Ρυθμός υπήρχε, διάθεση υπήρχε, οφσάιντ – ναι – υπήρχαν και πολλά, αλλά για δημιουργία, φάσεις, επιθέσεις κατά κύματα και εμπνεύσεις καλύτερα να μην μιλήσουμε.

Ο Παναιτωλικός και η Ξάνθη αναλώθηκαν σε ένα παιχνίδι κέντρου, από το οποίο δεν κατάφεραν να ξεφύγουν και χωρίς ιδιαίτερες ιδέες στο αντίπαλο μισό του γηπέδου δεν έγιναν ποτέ ιδιαίτερα απειλητικοί για τους δύο τερματοφύλακες.

Κι αν το πρώτο ημίχρονο έμοιαζε με το μαρτύριο της σταγόνας, το δεύτερο έμοιαζε με το μαρτύριο μισής σταγόνας, αφού ο ρυθμός έπεσε, οι δύο ομάδες ήταν πιο νωχελικές και οι δύο εστίες απειλούνταν μόνο με μακρινά σουτ.

Η ουσιαστικότερη φάση στο ματς ήταν στο 57’ με δύο σουτ των παικτών της Ξάνθης, ενώ με τον ίδιο τρόπο προσπάθησαν να σκοράρουν και οι γηπεδούχοι.

Το ματς πήγαινε προφανέστατα προς την ισοπαλία και μόνο ένα ατομικό λάθος θα μπορούσε να αλλάξει την πορεία των γεγονότων.

Το λάθος του Ζίφκοβιτς ευτυχώς για τον ίδιο δεν στοίχισε στην Ξάνθη, οι δύο προπονητές προσπάθησαν να αλλάξουν κάτι στο ματς μετά το 75’, ωστόσο τα πράγματα έμειναν απελπιστικά τα ίδια.

Οι δύο μοναδικές φάσεις βρήκαν απέναντί τους τον Γιαννακόπουλο και τον Ζίφκοβιτς, με αποτέλεσμα να μείνει το 0-0 ως το φινάλε.

Η Ξάνθη πήρε τον βαθμό και συνέχισε την αήττητη από το 2014 και για δέκατο ματς παράδοσή της απέναντι στον Παναιτωλικό.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Γιαννακόπουλος, Μαρινάκης, Μίχαϊ, Μαλής (86′ Τσιγγάρας), Αμαράλ, Λουσέρο, Ντίας (74′ Λιάβας), Μασουρέκ, Μανά (79′ Μπάιροβιτς), Ουίλιαν, Μοράρ.

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Αλμέιδα, Κασάδο, Σιλά, Μπαριέντος (90’+1′ Ντίρεσταμ), Καντά (82′ Ντίρεσταμ), Καμαρά, Σαρπόνγκ, Μπρίτο (76′ Φακκής), Κοβάτσεβιτς.

To Top