Μητρούσης: “Υπάρχουν πολλά παιδιά με Αρειανή ψυχή και στο τέλος ο Άρης θα τα καταφέρει!”

Από την Αθήνα και ο γνωστός ηθοποιός Μιχάλης Μητρούσης έβαλε και αυτός το δικό του λιθαράκι στον ραδιομαραθώνιο για την επιβίωση της ΠΑΕ.

Ο γνωστός για τα κίτρινα συναισθήματά του ηθοποιός δήλωσε: «Είμαι πολλά χρόνια μέλος του Άρη. Τα πράγματα δεν είναι καλά και το ξέρει αυτό όλος ο κόσμος. Υπάρχουν πολλά παιδιά που έχουν Αρειανή ψυχή και ο Άρης στο τέλος θα τα καταφέρει. Είμαι μισό αιώνα φίλος του Άρη. Με πήγαινε ο πατέρας μου στο γήπεδο. Έπαιξε στα παιδικά και τα εφηβικά τμήματα του Άρη με προπονητή τον Κλεάνθη Βικελίδη. Πρώτα τον Βικελίδη και μετά τον Στέλιο τον Παπουτσόπουλο. Τα ανίψια μου έχουν διαρκείας. Η οικογένεια μου όλη είναι Άρης και βοηθάει οικονομικά κάθε χρόνο τον Άρη».

Ο Μιχάλης Μητρούσης θυμήθηκε μάλιστα και τα χρόνια που το γήπεδο Χαριλάου είχε χώμα και όλα τα παιδιά έπαιζαν μέσα στα χώματα και μέσα στις λάσπες: «Όσοι πραγματικά αγαπούν τον Άρη αυτές τις δύσκολες στιγμές πρέπει να το αποδείξουν. Εγώ προσωπικά θα βοηθήσω όπως μπορώ και ηθικά και υλικά την ομάδα για την επιβίωσή της. Μου δίνει χαρά που φέτος η ομάδα θα αγωνίζεται με έλληνες και έχω μάθει ότι ο μέσος όρος θα είναι 21 ετών και ο Άρης θα πρωταγωνιστήσει γιατί έχει νέα παιδιά. Και δεν είναι ηθική μόνο η βοήθεια μακάρι να είχα παραστάσεις να έκανα μια παράσταση για τον σύλλογο. Ο φίλος μου ο Άρης ο Γαϊτανίδης που είναι μετρ θα προσφέρει. Επίσης και ο συγγραφέας Βασίλης Κατσικολούρης που μένει εδώ στην Αθήνα θα βοηθήσει και αυτός από την πλευρά του».

Σε εκείνο το σημείο, σαν να το ήξερε ο Μιχάλης Μητρούσης πήρε τον λόγο ο Βασίλης Κατσικολούρης ο οποίος δήλωσε από την πλευρά του: «Είμαστε περήφανοι που είμαστε Αρειανοί. Να κανονίσουμε ένα καφέ να δούμε τι θα κάνουμε για την ομάδα Μιχάλη γιατί αυτή τη στιγμή πρέπει να βοηθήσουμε όλοι. Ο σύλλογος μας έχει ανάγκη και πρέπει να φωνάξουμε δυνατά παρών».

Μάλιστα έγινε πρόταση από τον Μιχάλη Μητρούση να οργανωθεί μια ποιητική βραδιά με τον ηθοποιό να ζητά κείμενα του Βασίλη Κατσικολούρη να απαγγείλει και τα έσοδα να δοθούν στον Άρη.

Ο συγγραφέας κατέληξε λέγοντας: «Και ηθικά και έμπρακτα να συνεισφέρουμε όλοι από την πλευρά μας να μην λέμε είμαι Άρης είμαι ΠΑΟΚ αλλά να δείξουμε ότι πραγματικά ότι συμμετέχουμε για το καλό του συλλόγου. Εγώ από την πλευρά μου θα προσφέρω στον Άρη δύο μέρες από τα έξοδα των διακοπών που θα έκανα με την τετραμελή οικογένεια μου».

To Top