Ο Βελώνης δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτή τη προσπάθεια!

Το γκολ του Χρήστου Βελώνη κόντρα στο Χαϊδάρι και η επιστροφή της ομάδας στην Α’ Εθνική έχει μείνει χαραγμένο στην μνήμη του κόσμου του Άρη. Ο έμπειρος φορ έχει συνδέσει το όνομα του με μία δύσκολη εποχή που πέρασε ο Άρης και θέλησε και αυτός από την πλευρά του να τοποθετηθεί στον ραδιομαραθώνιο.

«Σίγουρα είναι μια δύσκολη εποχή για την ομάδα. Ταλανίζεται, χτυπιέται από παντού. Προσπάθησε να κάνει κάποια βήματα τα 2-3 προηγούμενα χρόνια αλλά τα πράγματα έχουν δυσκολέψει τόσο πολύ που ο κόσμος θα πρέπει να βοηθήσει και πάλι για να επιβιώσει ο σύλλογος» ήταν το αρχικό σχόλιο του Χρήστου Βελώνη ο οποίος στην συνέχεια τόνισε: «Είναι καλό τα παιδιά που είναι στην ΠΑΕ να βρουν τους υπεύθυνους που έφεραν τον Αρη σε αυτό το σημείο και τιμωρηθούν αυτοί που έφεραν εδώ την ομάδα. Παλιά οι καιροί ήταν καλύτεροι. Ο κόσμος μπορούσε να δώσει χρήματα για την ομάδα. Μιλάω με παιδιά από την Κατερίνη και μου λένε ότι μαζεύουν λεφτά για να ενισχύσουν την ομάδα».

Ο Χρήστος Βελώνης προσέφερε μια φανέλα του από την χρονιά 2005-2006 η οποία θα πλειοδοτηθεί και τα χρήματα θα πάνε στην ΚΜΕ. Μπορεί να μην έχει μεγάλη αξία όμως στέλνει πολλά μηνύματα στον κόσμου του Άρη από μία σεζόν που έχει μείνει χαραγμένη στο μυαλό όλων. «Μια φανέλα από εκείνη την χρονιά έχω να δώσω είναι κάτι το συμβολικό που μπορώ να κάνω από την πλευρά μου» κατέληξε ο πολύπειρος φορ.

 

To Top