Μητρόπουλος: Ηθικά εκτεθειμένη η ΑΕΚ με Άρη, δεν θα καταφέρει τίποτα

Ο Βίκτωρ Μητρόπουλος πήρε θέση, ανάμεσα στ’ άλλα στο θέμα που προέκυψε με την ΑΕΚ και το γεγονός πως θέλει να προσφύγει κατά του Άρη για την είσοδό του στο άρθρο 99.

Όπως δήλωσε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

«Οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος που προσπαθεί να βρει που αρχίζει η νομιμότητα και που πηγαίνει το παράνομο, είναι γελασμένος και δε θα μπορέσει να βρει άκρη. Υπενθυμίζω πως παράνομα υποβιβάστηκαν ο Ολυμπιακός Βόλου, η Καβαλά και ο Ηρακλής.

Επίσης παράνομα ανέβηκαν κατηγορία! Το θέμα είναι πότε θα γίνει η ιστορία, δηλαδή πότε θα προσφύγει η ΑΕΚ και τι περιμένει. Μέχρι ποτέ έχεις δικαίωμα να κανείς προσφυγή κατά ομάδος που συμμετέχει παράνομα σε ένα πρωτάθλημα. Εδώ υπάρχει ένσταση. Καταγγέλλεις τον Άρη γιατί μπήκε στο 99. Αυτό το κανείς 3 μέρες μετά τον αγώνα. Κατά την προσωπική μου γνώμη δε πρόκειται να γίνει τίποτα.

Στο θέμα της ΑΕΚ, το 99% δε θέλει να μείνει στη Σουπερ Λιγκ. Λέω εγώ ότι άντε και έμεινε η ΑΕΚ. Με τόσα χρέη θα μπορεί να βγάλει εγγυητική του χρόνου; Η σωτηρία της ΑΕΚ περνάει από τον υποβιβασμό. Να καθαρίσει τα χρέη, η δικαιοσύνη να αποδώσει ευθύνες και να καθαρίσει η ΑΕΚ. Σε δυο χρόνια θα επιστρέψει και θα είναι πάλι δυνατή. Οι μεγάλες ομάδες δε διαλύονται, και ο Άρης έπεσε αλλά ανέβηκε αμέσως».

To Top