Κόντρα μεγατόνων!‏

Έπειτα από μια Τρίτη που θα μείνει χαραγμένη στους οπαδούς της Μπάγερν, αλλά και ως κακός εφιάλτης για τους φίλους της Μπαρτσελόνα, συνεχίζουμε απόψε να ασχοληθούμε με τον εταίρο ημιτελικό του Τσάμπιονς λιγκ αλλά και με άλλες δύο αναμετρήσεις.

Γράψε GALIS και στείλε στο 54911 για να βρεθείς στην γιορτή του Νίκου Γκάλη

Μπορούσια Ντόρτμουντ και Ρεάλ Μαδρίτης τίθενται αντιμέτωπες στο κατάμεστο Ζιγκλαν Ιντούνα Πάρκ με φόντο ένα εισητηρίου για τον μεγάλο τελικό του Λονδίνου σε περίπου ένα μήνα! Βαρύ το κλίμα στους γηπεδούχους έπειτα από την ανακοίνωση της απόκτησης του Γκέτσε από την Μπάγερν Μονάχου, αν και ο Γιούργκεν Κλοπ κρατάει χαμηλούς τόνους. Προβλήματα τραυματισμών ταλαιπωρούν τα δύο βασικά χαφ των “κιτρίνων” με τους Μπέντερ και τον αρχηγό τους Κελ να μην είναι 100% έτοιμοι να αγωνιστούν.

Προβλήματα βεβαίως έχει και η ομάδα του Ζοζέ Μουρινιο, καθώς δεν υπολογίζει τον Μόντριτς που τραυματίστηκε στο περασμένο παιχνίδι με την Μπέτις, τους Εσσιεν και Μαρσέλο, ενώ τιμωρημένος είναι ο Αρμπελόα. Κακή παράδοση σε Γερμανικό έδαφος έχει η ομάδα της Μαδρίτης καθώς σε 23 επισκέψεις έχει αποσπάσει μόλις μια φορά τη νίκη. Φέτος οι “Γκαλάκτικος” δεν μπόρεσαν να κερδίσουν τους Βεστφαλούς (2-2 στο Μπερναμπέου, 2-1 ηττήθηκαν στο Ντόρτμουντ) ενώ δύσκολο θα είναι και η τρίτη τους συναντήση με την Μπορούσια να μάχεται με όλες της τις δυνάμεις στο φλεγόμενο γήπεδο της. Παμε με το ως 2-3 γκολ καθώς σε σημείο δεν είναι τίποτα βέβαιο…

Συνεχίζουμε με την εξ αναβολής αναμέτρηση ανάμεσα στην Ρεν και την ουραγό Τρουά. Οι γηπεδούχοι το Σάββατο έχασαν δίκαια στο τελικό του Λιγκ Καπ από την Σεντ Ετιέν και παρέμειναν άτιτλοι από το 1971. Η ψυχολογία βρίσκεται στο ναδίρ και σήμερα με πιθανό αρνητικο αποτελεσμα χάνει και το όνειρο της Ευρώπης. Εν αντίθεση με την σημερινή αντίπαλο της που βρίσκεται δικαίως στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και μόνο με θαύμα θα αποφύγει τον υποβιβασμό! Ποντάρουμε στην μίνι εξίσωση της Ρεν.

Τέλος στο δεύτερο εξ αναβολής παιχνίδι της ligue 1 η τροπαιούχος Σεντ Ετιέν υποδέχεται την μαχητική Αζαξιο. Φιέστα τίτλου ετοιμάζεται στο “Ζοφρουά Γκισάρ” με τους γηπεδούχους ακόμα να πνέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς 30 χρονιά άνευ κάποιας επιτυχίας είναι αρκετά για τους “Στεφανουά”. Βεβαίως εφικτός είναι και ο δεύτερος στόχος, η κατακτηση δηλαδή της τέταρτης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Απέναντι μια ομάδα που μάχεται για τον υποβιβασμό, αν και η εικόνα της δεν αφήνει περιθώρεια για αμφισβήτηση καθώς υπάρχουν ομάδες με πολύ χαμηλότερη ποιότητα. 2-3 γκολ ασφαλής επιλογή!

 Προτείνουμε:

 ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΌΡΤΜΟΥΝΤ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (2-3)

ΡΕΝ – ΤΡΟΥΑ (1)

ΣΕΝΤ ΕΤΙΈΝ – ΑΖΑΞΙΟ (2-3)

To Top