ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μητσοτάκης για τροπολογία Τσίπρα υπέρ Ιβάν Σαββίδη: Είναι ο ορισμός της διαπλοκής

«Δεν θα δεχθώ σπατάλη στις ΔΕΚΟ όπως γίνεται σήμερα και δεν θα δεχθώ ένα Δημόσιο που θα είναι χαλαρό, όπως είναι σήμερα» επισήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στον Σκάι.

«Στα φάρμακα υπάρχουν περιθώρια εξοικονόμησης κονδυλίων» είπε ο κ. Μητσοτάκης και τόνισε: «Όχι απολύσεις αλλά αυστηρούς περιορισμούς στις προσλήψεις, για κάθε πέντε που βγαίνουν στη σύνταξη θα προσλαμβάνουμε έναν και εκεί που έχουμε ανάγκη».

inner

«Επανέρχομαι στους φόρους γιατί υπάρχει περιθώριο» ανέφερε μιλώντας στον Γιώργο Αυτιά και πρόσθεσε: «Το περίσσευμα από το μάζεμα του κράτους θα στραφεί σε φοροελαφρύνσεις».

«Το πρώτο μας μέλημα είναι η μείωση του ΕΝΦΙΑ και η μείωση του φόρου στις επιχειρήσεις» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και προέβλεψε: «Όση περισσότερη λιτότητα μας ζητάνε τόσο περισσότερο η οικονομία μας θα βουλιάζει στη λιτότητα».

Ο πρόεδρος της ΝΔ ρωτήθηκε από τον Γιώργο Αυτιά αν θα «πειθαρχήσει» στο αίτημα των δανειστών να δεσμευτεί ότι δεν θα ανατρέψει τα τελευταία μέτρα που συμφώνησε η κυβέρνηση Τσίπρα με τους δανειστές.

To Top