ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το εφιαλτικό 24ώρο στα χέρια του βιαστή της – Συγκλονίζει το Πανελλήνιο η φρικτή υπόθεση στη Δάφνη

Η άτυχη κοπέλα βίωσε για 24 ώρες στιγμές τρόμου και παράνοια, όντας έρμαιο στα χέρια του 53χρονου,μέσα σε στο υπόγειο διαμέρισμα στην οδό Όθωνος στη Δάφνη.

Η κοπέλα, έχει υποστεί ακραία μορφή βιασμού, με τον δράστη να χρησιμοποιεί ερωτικά βοηθήματα. Ο χώρος του υπογείου, είχε μετατραπεί σε δωμάτιο παραγωγής ερωτικών ταινιών, με κάμερες σε κάθε μεριά για να «πιάνουν» όλες τις οπτικές γωνίες, ενώ ο δράστης είχε τοποθετήσει στο κεφάλι της κοπέλας, ειδικά γυαλιά- κάμερα για να μαγνητοσκοπέι τις φρικτές του πράξεις.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης αναζητούσε θύμα για τις αρρωστημένες ορέξεις του μέσω αγγελίας.

Η φοιτήτρια που είναι απο την επαρχία αναζητούσε δουλειά για να καλύπτει μέρος των εξόδων της. Είχε πάει στο σπίτι του μετέπειτα βιαστή της και είχε κάνει 3 μεροκάματα των 25 ευρώ την φορά. Το απόγευμα της Τετάρτης πήγε στο σπίτι της οδού Όθωνος για ένα ακόμη και για να πληρωθεί, ο 53χρονος όμως είχε άλλα σχέδια.

Στο 24ωρο της φρίκης η φοιτήτρια βιώνει μαρτυρικές στιγμές στα χέρια του βιαστή της. Αφού την υπνώτισε, στη συνέχεια την έδεσε στο κρεβάτι και της έκλεισε το στόμα με μονωτική ταινία. Όταν οι αστυνομικοί της ασφάλειας έφτασαν στο σπίτι, ο δράστης δεν τους επέτρεψε να μπουν στο χώρο, άνοιξε λίγο το πατζούρι της πόρτας και τους είπε πως «δεν έχω ιδέα για το τι έγινε η κοπέλα. Είχε έρθει, με βοήθησε στο σπίτι και έφυγε» ανέφερε χαρακτηριστικά. Οι αστυνομικοί δεν πείστηκαν από τον λόγο του 53χρονου και αντί να φύγουν «έστησαν» αυτί έξω απο το παράθυρο του υπογείου.

Λίγα λεπτά αργότερα άκουσαν την 22χρονη να καλεί σε βοήθεια. Εκείνη την στιγμή περνούσε από τον δρόμο ένα φορτηγό με εργάτες οικοδομής, αμέσως το ακινητοποίησαν βρήκαν μια βαριοπούλα και ένας εξ΄αυτών «γκρέμισε» την πόρτα, ενώ ο συνάδελφός του είχε βγάλει το όπλο και σημάδευε.

Το ερώτημα που προκύπτει πλέον, είναι αν ο 53χρονος «τυφλός» αν είχε προσπαθήσει να παρασύρει και άλλες κοπέλες αλλά και σε ποιες ακόμη παράνομες ενέργειες εμπλέκεται.

Πηγή: newpost.gr

To Top