ΑΠΟΨΕΙΣ

Μια άσχημη βραδιά που… απαγορεύεται να επαναληφθεί για τον Άρη!

Ο Άρης έκανε πολύ κακό παιχνίδι χθες κόντρα στην ΑΕΚ και γνώρισε μια ήττα περισσότερο ψυχολογικών εντυπώσεων παρά ουσίας… Το θέμα δεν είναι εάν χάνεις έναν αγώνα, αλλά ο τρόπος που χάνεις.

Ήταν μια κακή βραδιά που… απαγορεύεται να επαναληφθεί για τους κιτρινόμαυρους… Όσα ειπώθηκαν στη θεωρία δεν έγιναν ποτέ πράξη κι αυτό είναι σίγουρα ένα μεγάλο αρνητικό για τον Άρη.

Ο Άκης Μάντζιος έκανε αλλαγές, αλλά δεν του βγήκαν. Κανένα από τα δίδυμα που επέλεξε μεσοαμυντικά δεν λειτούργησε. Απόντος του Φαμπιάνο, Ρόουζ και Μπράμπετς…. ψάχνονταν και ειδικά στο ξεκίνημα του αγώνα ήταν επιεικώς αναποτελεσματικοί. Όπως και οι Ζουλ με Βερστράτε δεν λειτούργησαν…

Ο Καμερουνέζος ειδικά έκανε ένα κακό παιχνίδι στο διάστημα που αγωνίστηκε και γι αυτό άλλωστε έγινε αλλαγή στο ημίχρονο. Αν και είχε ενέργεια, δεν κατάφερε να επιβληθεί στη μεσαία γραμμή, ούτε να συνεργαστεί σωστά με τον Βερστράτε. Ο Βέλγος έδειξε λίγα πράγματα… Μια πρώτη “ανάγνωση” είναι ότι ίσως γι’ αυτό να ευθύνεται η κίτρινη κάρτα που δέχθηκε μόλις στο 7ο λεπτό. Ίσως πάλι να μην κατάφερε να βρει ισορροπία με τον Ζουλ…

Ο Άρης ξεκάθαρα στην αρχή του αγώνα “πνίγηκε” στην πίεση της ΑΕΚ, ήταν συνεχώς μια ταχύτητα πίσω από την αντίπαλό του και η κατάσταση δεν άλλαξε ούτε από το σημείο των πολλών αλλαγών του Άκη Μάντζιου.

Όσο κυλούσε ο αγώνας, ο Άρης συνέχισε να μην παίρνει πρωτοβουλίες, δεν είχε κράτημα μπάλας και τελείωσε το παιχνίδι δίχως ουσιαστική ευκαιρία… Εκτός φυσικά από εκείνη του Σαβέριο στο πρώτο ημίχρονο.

Δεν ξέρουμε πλέον ποιο είναι το χειρότερο παιχνίδι του Άρη φέτος… Αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό πριν από δύο εβδομάδες ή το χθεσινό…

Σε κάθε περίπτωση το… καμπανάκι χτύπησε. “Κοιτάμε να διαχειριστούμε τους παίκτες για τον τελικό. Σίγουρα υπάρχουν καλές μέρες ή κακές όπως η σημερινή. Ξέρω την ομάδα μου. Μας δίνονται ευκαιρίες να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό. Ξέρω όμως τις δυνατότητες της ομάδας και ξέρω πώς θα παίξουμε στον τελικό¨, είπε ο προπονητής του Άρη, αλλά χρειάζεται πολύ μεγάλη… μαεστρία για να το διαχειριστεί όλο αυτό.

To Top