Ξεκαθαρίζουν πολλά σήμερα για τον τελικό του κυπέλλου

Η σημερινή μέρα μπορεί να αποτελέσει την… αφετηρία για να ξεκαθαρίσουν πολλά σε ότι αφορά τους όρους και τις συνθήκες διεξαγωγής του τελικού κυπέλλου.

Την περασμένη Παρασκευή η ΕΠΟ έστειλε επιστολές τόσο στην ΠΑΕ Άρης, όσο και στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέσω των οποίων ουσιαστικά τους ρωτά αν δέχονται να παίξουν σε άλλη έδρα τον τελικό.

Οι ιθύνοντες της Ομοσπονδίας είχαν νωρίτερα ενημέρωση από τον Αχιλλέα Μπέο σχετικά με την τοποθέτηση των καμερών και των τουρνικέ στο Πανθεσσαλικό με τον Δήμαρχο Βόλου να ενημερώνει για το κόστος των εργασιών.

Συγκεκριμένα χρειάζονται 260.000 ευρώ για να είναι έτοιμο το Πανθεσσαλικό στις 18 Μαΐου και ζητάει τα 70.000 από αυτά να τα βάλει η ΕΠΟ. Η Ομοσπονδία παρόλο που τις προηγούμενες ημέρες δια στόματος του Τάκη Μπαλτάκου ανέφερε ότι θα στηρίξει οικονομικά,  απάντησε εν τέλει αρνητικά. Βέβαια με χθεσινή του δήλωση, ο Μπέος δεσμεύστηκε να καλύψει μέσω του δήμου το κόστος.

Πάντως, ουσιαστικά μέσω των επιστολών που έχουν αποσταλεί από την ΕΠΟ ζητάνε από τις ομάδες να δεχτούν είτε άλλη έδρα, είτε το Πανθεσσαλικό αλλά χωρίς κόσμο. Μάλιστα η Ομοσπονδία περιμένει τις απαντήσεις των δύο ΠΑΕ μέχρι σήμερα.

Ο Θόδωρος Καρυπιδης από την πλευρά του Άρη, είναι ανένδοτος και επιμένει να γίνει ο τελικός όπως ορίζει η προκήρυξη δηλαδή στο Πανθεσσαλικό με κόσμο. Όπως τόνισε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ: “Αν δεν μπορούν να το έχουν έτοιμο όπως όφειλαν να το έχουν από καιρό τότε και πάλι Βόλο χωρίς κόσμο . ΟΑΚΑ όχι. Βόλος μόνο. Αυτό λέει η προκήρυξη αυτό επιβάλει η ισονομία”…

Παράλληλα, η Cosmote έχει θέσει τις δικές της κόκκινες γραμμές. Συγκεκριμένα υπάρχει ρήτρα από την Cosmote TV για προσδιορισμό της έδρας του τελικού μέχρι τις 17 Απριλίου και γι’ αυτό το λόγο οι ομάδες πρέπει να απαντήσουν έως σήμερα.

To Top