Μια ανάσα από τη Νάπολι ο Μανωλάς! 

Όπως αναφέρει το «Sky Italia» και ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο Κώστας Μανωλάς φαίνεται πως έχει συμφωνήσει με την Νάπολι σε όλα. Ο Μανωλάς αποτελεί προσωπική επιλογή του προέδρου Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ο οποίος έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση. 

Σύμφωνα, λοιπόν, με το δημοσίευμα του Ιταλού δημοσιογράφου υπάρχει συμφωνία του Μανωλά με τη Νάπολι, ενώ οι «παρτενοπέι» βρίσκονται σε συζητήσεις με την Ρόμα για την απόκτησή του.

Η Ρόμα προτιμά να λάβει το ποσό των 36 εκατ. ευρώ της ρήτρας για να παραχωρήσει τον Μανωλά, με την Νάπολι να δίνει κάποια χρήματα και να προσφέρει και τον Ντιαβαρά. Αυτό δεν… ψήνει ιδιαίτερα τους «τζιαλορόσι», οι οποίοι προτιμούν τον Μέρτενς, ενώ σκέφτονται και την περίπτωση του Μάριο Ρουί. Όσον αφορά τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, θα βάζει στα ταμεία του το ποσό των 3,6 εκατ. ευρώ συν τα μπόνους.

Η Νάπολι είναι, λοιπόν, το πρώτο φαβορί για την απόκτηση του Μανωλά, με την Μίλαν να ρίχνει κλεφτές ματιές στον Έλληνα στόπερ και να κοιτάζει την περίπτωση εφόσον χαλάσει, ενώ και η Γιουβέντους έχει δείξει ενδιαφέρον.

To Top