ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μια γροθιά ο Άρης για την ανατροπή και την πρόκριση κόντρα στον Ολυμπιακό (19:30, PRESSARIS LIVE)

Ημέρα αγωνιστικής πρόκλησης, για την μεγάλη ανατροπή που θα δώσει στον Άρη το εισιτήριο για τους «4» της διοργάνωσης και θα κρατήσει ζωντανό το όνειρο στον θεσμό του κυπέλλου! (19:30, PRESSARIS LIVE)

Με τον Λουίς Πάλμα να επιστρέφει στην αποστολή, ο Άρης περιμένει σήμερα (25/01) τον Ολυμπιακό στην προημιτελική ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας, στο κατάμεστο «Κλεάνθης Βικελίδης», μ’ έναν και μοναδικό στόχο: νίκη – πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, ανατρέποντας το 1-0 του πρώτου αγώνα στο «Γ.Καραϊσκάκης”.

Στο πιο σημαντικό μέχρι τώρα παιχνίδι της φετινής περιόδου μέχρι το… επόμενο, οι «κιτρινόμαυροι» γίνονται μια σφιγμένη γροθιά μαζί με τον κόσμο τους και θέλουν νίκη με διαφορά δύο γκολ για να συνεχίσουν την πορεία προς τον τελικό, με επόμενο (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) εμπόδιο την ΑΕΚ, που παίζει νωρίτερα στις Σέρρες και βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση, έχοντας νικήσει στο πρώτο ματς με 3-0.

Η ψυχολογία παικτών και κόσμου βρίσκεται στο καλύτερο δυνατό σημείο μετά και τη νίκη επί του Βόλου με 3-0, στην 19η αγωνιστική της Super League με το εκπληκτικό χατ τρικ του Μανού Γκαρθία.

Οπαδοί της ομάδας βρέθηκαν την Τρίτη (24/01) στο αθλητικό κέντρο του Νέου Ρυσίου, θέλοντας να στείλουν το μήνυμα για την πρόκριση και να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο το ηθικό των παικτών, οι περισσότεροι εκ των οποίων μαζί με το προπονητικό τιμ πήραν ήδη μια γεύση το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, ζώντας από κοντά την φανταστική ατμόσφαιρα στο «Nick Gallis Hall».

Από νωρίς το πρωί συνεχίζεται (σε ιδιαίτερα αυξημένους ρυθμούς τα τελευταία 24ωρα) η προπώληση των εισιτηρίων και όλα δείχνουν ότι το γεμάτο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα δώσει την θετική του ενέργεια προς την ομάδα στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Στο αγωνιστικό μέρος, o Λουίς Πάλμα, που έχει σκοράρει φέτος 9 γκολ σε Ελλάδα και Ευρώπη, ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επιστρέφει στην αποστολή, με την προοπτική να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Η λίστα των απόντων περιλαμβάνει τους Νταμπό, Καμαρά, Καμάτσο, Εμπακατά και Ενκουλού.

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Άλαν Πάρντιου είχε χθες τον Μαντσίνι, αλλά πλέον μετά τις χθεσινοβραδινές εξελίξεις δεν υπολογίζεται. Οι παίκτεςπου θα βασιστεί σήμερα ο Άγγλος τεχνικός είναι: Κουέστα, Σιαμπάνης, Οντουμπάτζιο, Μαζικού, Πίρσμαν, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ματέο Γκαρσία, Ντουκουρέ, Νταρίντα, Ετέμπο, Μάνου Γκαρθία, Ιτούρμπε, Γκρέι, Πάλμα, Μαρμαρίδης, Σγούρος, Χατζηιωάννου, Τανούλης, Παναγίδης.

Ο Χάμες Ροντρίγκες μετέχει τελικά στην αποστολή του Ολυμπιακού όπως για πρώτη φορά και ο Βραζιλιάνος μπακ Ραμόν. Αντίθετα, δεν ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη ο Ρέαμπτσιουκ (λόγω ενοχλήσεων) και ο Μαρσέλο (βγήκε νοκ άουτ από την προηγούμενη εβδομάδα).

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Κρίστινσον, Ραμόν, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Ροντινέι, Σισέ, Ντόι, Χρυσόπουλος, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Φορτούνης, Χάμες, Βρουσάι, Μασούρας, Μπιέλ, Βαλμπουενά, Ίνμπομ Χουάνγκ, Σαμασέκου, Ροντρίγκες, Ελ Αραμπί, Μπακαμπού.

Ο Ούγγρος Ίστβαν Βαντ ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να σφυρίξει στην αναμέτρηση, παρά το έγγραφο αίτημα της ΠΑΕ Άρης να επιλεγεί Έλληνας διεθνής πλην του Παπαπέτρου. Βοηθοί του Βαντ, που διηύθυνε το 2021 το Άρης – Παναθηναϊκός 0-0 στα πλέι οφ, θα είναι οι συμπατριώτες του Ίστβαν Άλμπερτ και Βέντσελ Τοτ. Tέταρτος ορίστηκε ο Στέφανος Κουμπαράκης από την ΕΠΣ Κυκλάδων. Ρόλο VAR θα έχει η  Κάταλιν Κούλτσαρ από την Ουγγαρία και AVAR ο Κωνσταντίνος Ψαρρής από την ΕΠΣ Ζακύνθου, με παρατηρητή διαιτησίας τον Μανώλη Ταπατζά της ΕΠΣ Θράκης.

To Top