ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οριστικό: Ο Μαντσίνι συνεχίζει στον Παναθηναϊκό – Όλο το χρονικό

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, μετά από ένα θρίλερ που διαδραματίστηκε παραμονές ενός τεράστιας σημασίας αγώνα για τον Άρη.

Νωρίς σήμερα το μεσημέρι, Παναθηναϊκός και Άρης διέψευδαν ότι υπάρχει συμφωνία ανάμεσά τους. Μάλιστα η ΠΑΕ Άρης ανέφερε ότι υπάρχει ενδιαφέρον τόσο από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό όσο και από το εξωτερικό το οποίο θα αξιολογηθεί.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι o ίδιος ο παίκτης ζήτησε να μην παίξει στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, σημειώνοντας ότι πλέον το μυαλό του είναι στον Παναθηναϊκό (έχοντας συμφωνήσει ήδη μέχρι το καλοκαίρι του 2026, μετά από γενναία αύξηση της προσφοράς από την ομάδα της Λεωφόρου) ενώ από το ρεπορτάζ της αθηναϊκής υπογράμμιζαν με έμφαση ότι βρέθηκε στην Αθήνα, χωρίς να πάρει μέρος στην προπόνηση των κιτρινόμαυρων!

Ο Άρης του ζήτησε να παίξει στο αυριανό κρισιμότατο ματς με τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια να πάει, εφόσον το επιθυμεί στον Παναθηναϊκό. Αυτός άλλωστε, ήταν και ο λόγος που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, η οποία ανακοινώθηκε στο σάιτ της ΠΑΕ με 21 παίκτες νωρίς το απόγευμα. Ο Μαντσίνι ήταν όμως κάθετα αρνητικός για να αγωνιστεί για τελευταία φορά αύριο, ο Παναθηναϊκός ανέβασε κι άλλο την προσφορά του και πλέον ξεκαθαρίστηκε ότι δεν υπάρχει ο δρόμος της… επιστροφής.

To ποσό που αναμένεται να καταβάλλει ο Παναθηναϊκός στον Άρη ξεπερνάει τα 2.100.000. Το τελικό deal, μαζί με τα χρήματα που θα λάβει ο Άρης, το ποσοστό μεταπώλησης 20% που είχε η Μπορντό, τις προμήθειες και την εφορία, φτάνει σε ένα ποσό λίγο κάτω από τα 3.000.000 ευρώ.

Τα χρήματα που αναμένεται να πάρει ο Αργεντίνος με τα μπόνους φτάνουν τις 700.000 ευρώ ετησίως. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αθήνα, ο Μαντσίνι θα… προπονηθεί την Τετάρτη με την ομάδα του Παναθηναϊκού!

Με αυτά τα δεδομένα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις μέσα στο επόμενο 24ωρο.

To Top