Μια… επικίνδυνη αποστολή 55 ημερών! «Αντίο» των Πασιαλή και Μπουγιουκλή μετά από επτά αγώνες με ομιλία στους παίκτες

Στις 7 Οκτωβρίου ο Άρης γνώριζε πικρή ήττα με σκορ 2-0 μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης από τον Πλατανιά. Εκείνη τη βραδιά παραιτήθηκε ο Μάκης Κατσαβάκης. Δυο μέρες μετά, στις 9 Οκτωβρίου Νίκος Πασιαλής και Δημήτρης Μπουγιουκλής, παρουσιάζονταν στην ομάδα από τον Σταύρο Λαμπριάκο με τα λόγια: «Αυτοί είναι οι προπονητές από σήμερα, μέχρι νεωτέρας…».

Αυτό το… νεωτέρας κράτησε μέχρι σήμερα 2 Δεκεμβρίου. 55 μέρες μετά, με επτά παιχνίδια στον κιτρινόμαυρο πάγκο, τρεις ισοπαλίες, τρεις ήττες και  μια, από το ματς της 7ης αγωνιστικής με τον Παναθηναικό στο ΟΑΚΑ που κάθισαν για πρώτη φορά μετά την αποχώρηση του Κατσαβάκη, μέχρι το χθεσινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο έγιναν πολλά.

Οι δυο προπονητές, έκαναν σήμερα στο Νέο Ρύσιο, εκτός απρόοπτου (στον Άρη οι εκπλήξεις αποτελούν συχνό φαινόμενο) την τελευταία τους προπόνηση, αφού όπως όλα δείχνουν ο Λούκας Αλκαράθ εφόσον υπογράψει αύριο, την Τρίτη θα φορέσει για πρώτη φορά τη φόρμα του και θα προπονήσει τους παίκτες.

Οι Αρειανοί προπονητές, αποχαιρέτησαν τους παίκτες τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι: «Κάποιους μπορεί να τους αδικήσαμε αλλά δεν έγινε με πρόθεση. Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια από εδώ και πέρα και ελπίζουμε ο νέος προπονητής να φέρει τα αποτελέσματα που χρειάζεται η ομάδα για να ξεφύγει από την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται».

Η αμηχανία όλων, αλλά και η συναισθηματική φόρτιση δεδομένη. Ας μην ξεχνάμε τα όσα είπε ο Πασιαλής στην τελευταία του συνέντευξη πριν το παιχνίδι: «Εγώ θα επιστρέψω στη θέση μου, στην Κ20, εκεί που ήμουν τόσα χρόνια, αλλά την συνείδησή μου ήσυχη δεν θα την έχω γιατί πιστεύω ότι θα μπορούσα να προσφέρω περισσότερα. Είχα περισσότερες φιλοδοξίες, ήμουν περισσότερο αισιόδοξος, αλλά τα αποτελέσματα είναι εκείνα που καθορίζουν τις καταστάσεις».

 

 

To Top