Πάλεψε, αλλά έμεινε στο “μηδέν” η Κ-17 (photostory)

Ισόπαλη χωρίς γκολ αναδείχθηκε η Κ-17 στη σημερινή της αναμέτρηση στην Κομοτηνή απέναντι στον Πανθρακικό για την 4η αγωνιστική του δεύτερου γύρου.

Ο Άρης, αν και πραγματοποίησε αρκετές ευκαιρίες, δεν μπόρεσε να φτάσει κοντά στο πολυπόθητο γκολ. Σε αυτό βέβαια συνέβαλε καταλυτικά ο πολύ κακός αγωνιστικός χώρος που ευνόησε τη γηπεδούχο ομάδα, η οποία έπαιζε συνεχώς με γιόμες.

Οι “κίτρινοι” έχουν πολλά παράπονα από την φιλοξενία που τους παρείχε το συγκρότημα από την Κομοτηνή, καθώς τα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων ήταν αφενός πολύ μικρά και αφετέρου δεν διέθεταν ζεστό νερό, με αποτέλεσμα οι “μικροί” του Άρη να κάνουν μπάνιο στα αντίστοιχα του Πανθρακικού.

Τη δεδομένη στιγμή, οι περσινοί πρωταθλητές βρίσκονται στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος με 16 βαθμούς σε 9 αγώνες, εννιά βαθμούς πίσω από την κορυφή στην οποία εδρεύει ο ΠΑΟΚ και πέντε πίσω από τη δεύτερη Ξάνθη.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Γεμενετζής), Κεχαγιάς, Μουλεζίν (85΄ Τσακαλίδης), Δημητριάδης, Φουρκάν (70΄ Μαντεμίδης), Μουσασβίλι, Βουλκάν (50΄ Κουτσακαλίδης), Θωμάς, Μουζακίδης, Τσουκαλάς (60΄ Ζάχος), Κοροσιάδης, Ιτσας (60΄ Τζατζανάς)

ΑΡΗΣ: (Θέος), Πετράκης (45′ λ.τρ Μαντζάρης), Κίρκος (60′ Μηλιάτης), Τσιπούρας, Ντουνιάς, Σαρλής, Μπάμπης, Βασιλούδης (77′ Καραμπαλάσης), Χουζούρης, Ιγνατίδης (70′ Παυλίδης), Τόπτσης, Σμυρλής (75′ Τζουμάκος)

To PRESSARIS σας παρουσιάζει το photostory της αναμέτρησης:

To Top